Seda54 Gokcenboran bizde 41 günlük olduk ne gündüz ne gece uyku var hortlak gibi ortalıkta geziyorum 😢 bu arada benimle aynı olanlar bebişlerinizi kısa kollu giydiriyor musunuz daha doğrusu nasıl giydiriyorsunuz diye sorim 🙄🤔
Elvn94 Seda54 hangi sehrdesn canm bn izmirdeym cocga zivin gydrdm ama onuda cikarsm glyo yaniyo ortalik eridik resmn
tubaelif C-mom merhaba benim kız da bu aralar huysuz bize de bakar mısınız? 16mayıs tahmini doğum. 17 mayısta doğdu
Ahsenimm C-mom banada bakarmısın canım 2. Atak haftasına 12 mayıs beklenen 14 mayıs doğum tarihi kız bebek
Busra_taskin C-mom banada bakarmisin canim ya rica etsem tahmini doğum tarihi 26 nisan doğduğu tarih 4 mayıs erkek bebek
canyarim @Gokcenboran benim prensesimde 1ay 20 günlük:) benimkinin buara sancıları var senin minikte öylemi anlıyamadım sadece anne sütü alıyor :(
Tekmile https://i.hizliresim.com/7BbAkm.jpg 38 günlük olduk 2 gün sonra sünnet olacağız, sıcaklardan artık böyle gezmeye başladık
canyarim @Tekmile oyh maşallah Paşa’ya allahım seni nazarlardan korusun👼 Minik erkek👼 Şimdiden geçmiş olsun 🥰 biz klimalı olan yerde uzun kol çorap sıcakta ise aynen senin oğlan gibi geziyoruz 😂
kubra4711 benimkine de bakar mısınız acaba. bebeğim kız. 26 mayıs da doğdu. tahmini doğum tarihi 9 haziran
Cansu_cinar_alp Kahramanlar0 bizde 10 mayis bebisiyiz ayni benin oglumu anlatmssn surekli gazmiz var kucagjmdan inmiyi meme istiyo hep kizariyi agliyo cok huysz
Cansu_cinar_alp C-mom bizimkine de bakarmisin 10 mayisda dogdu 38+6 haftalikti beklenen tarih bilmiyorum 18 mayis fln olabilir
Gokcenboran [silindi] dışarı çıkartın ben hep bahçede gezdiriyorum düzenli uykusu huzursuzluğu bazen gazdan alıyor yediğim içtiğine dikkat ediyorum.40 günden sonra rahatlarsınız daha düzene girer
[silindi] Gokcenboran bende dısarı cıkartıyorum 2 günde 1 suanlık.Bazen duruyor bazen mızırdanıyor inşallah 40ından sonra rahatlarız
gayeceee Elvn94 üfff aynı dert bende de var bizde 1 aylık olduk İzmir sıcağı pişirdi çocuğu dün gece uzak bir yere vantilatörü koyup yukarı doğdu baktırdım öyle uyuyabildi sıcaktn uyuyamıyor