MelekSubasi Oznur_0708 Diş çıkarıyor olabilir diş ağrısı olabilir dişin ağrısı kulağına vuruyor olabilir. Diş ağrısı kulağa vurur genelde.
Oznur_0708 MelekSubasi doktora söylüyorum var kı damağında baktığı yok adamın bende anlamıyorum ilk tecrübem sonuçta 24 yaşındayım görmedim de diş çıkaran bi çocuğu ben anlamadım
Enfal53 Oznur_0708 benimkide yapıyor yatağa koyduğum anda gülerek sağa sola salliyo ondan sonra hemen uykuya daliyo ,bence uyumaya çalıştıkları için öyle yapoyolar
Esto24 Bnm oğlumda 3 aylıktan beri yapıyo uyuyo arkasına bazen erken uyanıyo daha uykusu varsa kafasını sallayıp uyutmaya çalışıyo kendini uyuyo sonra bazende şirinlik yaparken sallıyo 6 aylık şuan
Mutlulugunadi_bahar Oznur_0708 her şeyleri büyümek için ama biz tam anlayamıyoruz yavruları… sağlıkla büyüsün hepsi
Oznur_0708 Mutlulugunadi_bahar amin canım ilk tecrübe korkuyor insan bişey mi oldu diye sağlık çok önemli
Mutlulugunadi_bahar Oznur_0708 kesinlikle haklısın. Tecrübesizlik çok fena hep diken üstünde oluyor insan
Umay12 Oznur_0708 5 buçuk aylık kızım hala yapar uykusunda yapıyor bazen sonra pırt pırt sesler gelir alışkanlık edindi oradan anlarım hatta pırt ya da büyük tuvaletini yaptığını gece
Umay12 Oznur_0708 zamanla bırakır dedi doktorum ama merak etme canım yine de sen çek bi göster kendi doktoruna
Oznur_0708 Umay12 gönderdim hasta hal yok sıkıntılı durmuyor gelişiyor büyüdüğünden yeni beceriler kazanıyor dedi