Oznur_0708 Hızlı bi şekilde sağa sola sallıyor internette sarsılmış bebek sendromu yazıyor korktum sizlerin bebeklerin de bu var mı?
Deletedmom_78 Oznur_0708 bnm oğlum 4 ay 6 günlük hala, sallıyor kafasını tam taşıyamadığından sanırım ilk kez duydum
Mutlulugunadi_bahar Oznur_0708 hangi pozisyonda yapıyor? Yatağa koyunca ya da siz uyutmak isteyince mi?
Oznur_0708 Deletedmom_78 uzanıyor canım birde oğlum hep yüzüstü dururdu tutar yani kafasnı altını alcam diyelim uzanıyor sağsol yapıyor video çektik doktora atcaz bakalım
2cocukannesi__ MelekSubasi bebeğim sallıyorum hafif hafif oda deli gibi sağ sol yapiyor kızıyor sonra sakinleşince uyuyor anlamadim
MelekSubasi 2cocukannesi__ Sallanmaya alıştığın için yapıyor ama bi video çekip doktorunuza gösterin.
Suheyda_42 Benim ikizlerim de öyle yatağa koyduğum anda çok seri şekilde kafalarını sağa sola çeviriyolar 4 aylıklar ,bende burda bekliyim
Krtlmy Oznur_0708 şimdi siz yazınca 4 5 de bizimde varmı çıldırmış gibi sağa sola sallıyodu şimdi 6+10 olduk yapmıyo artım ama onu genelde uykuya dalmaya çalışırken yapardı şimdi düzeldi
MelekSubasi Oznur_0708 Diş çıkarıyor olabilir diş ağrısı olabilir dişin ağrısı kulağına vuruyor olabilir. Diş ağrısı kulağa vurur genelde.