1ana1bebe Frnzlem neden veriliyor ki makatina sürmüştum bir kere 3 gün yapamayınca tuvaletini ama içirmek için mi ?
Nazli_07 Frnzlem Banada doktorum söylemişti.Gunde 2 defa 1 çay kaşığı mamasina koyuyordum.Kabiz ve gaz sorunu yaşamadım.Cok şükür 🤲
1ana1bebe Frnzlem doğru doğru bende ek gıda zamanı koymuştum başlarda, kabız gaz sorunu varsa daha erken baslanabilir
Frnzlem 1ana1bebe ya bazı kişilerin yorumlarına baktım çocuğun ölüme sebeb falan dediler bogazına kaçıyor dediler sorayım dedim
nslhnnhsn patiseverr_ poposuna sürmeyi çok tavsiye etmiyorlar aslında içirmek daha doğru ayağa masajda çok iyi geliyo
frambuaz Frnzlem 2 doktora gittim ikisi de verebilirsin dedı bir sıkıntı olmadı aksine cocuk rahatladı
Yusaydef Frnzlem hergün değil ama kabızlık sorunu yaşadığımda 1 çay kaşığı mamasına katıyorum doktorum demişti
Minikkizimmm Frnzlem Benim bebeğim 50 günlük. Manasına 2. 3 damla damlatiyoruz. Kakada zorlanmasin diye . Ama burda okudum şimdi bende artık bir çay kaşığı koyarım artık
Denizinannesiii16 Frnzlem ben vermiştim haftada 2-3 kere 1 çay kaşığı mamasının içerisine karıştırıyordum. O zamanlar gaz ve kaka yapamama sorunumuz vardı iyi gelmişti. Doktorumuz önermişti.