Esradoruk Selimbeyinannesi Gölcük çarşıda olan m jet migros. Yanında Değirmendere durağı var . Ayla hanım güzel saç yapiyor
Busraveismailcinar Selimbeyinannesi ben aylayı pek sevmedim canım ya biraz savsak iş yapıyorlar sanki eller çok ağır ve hep acemi vardı
Selimbeyinannesi Esradoruk hemen orada oturuyorum bende kuaförün adı ne Sema saç tasarıma saç kestirmiştim bir kere
Esradoruk Selimbeyinannesi adı kuaför ayla. Memnun kalırsın eminim. Şehir dışından yeni geldim öneri üzerine gitmiştim ben de memnun kaldım. Profesyonel çalışıyor🌼
Kimyageranne1120 Selimbeyinannesi -gökhan fatih turgay/ salon vogue Harika yaparlar inst. Da bakabilirsin yıllardır onlara giderim İzmit çarşıda
Selimbeyinannesi Busraveismailcinar anladım instadan baktım doğru kişiyi hatırlıyorsam beğenmedim pek bende zaten. Bi hanımefendi bay kuaför önermiş ona da baktım gayet başarılı gerçekten ama ben tesettürlüyüm onu da mecbur elemek zorunda kaldım ☺️
Busraveismailcinar Selimbeyinannesi anladım canım bende bir bayan buldum izmitte ama adını bakayım sana bir atarım onu dene bakalım benim instagram hesabından gördüklerim hoşuma gitti bir de gölcükte ayşegül kuaför var ama genelde hep gelin alıyor çok yoğun denersin