Selimbeyinannesi Merhaba arkadaşlar Ombre yaptırmak istiyorum bu şehre yeni geldim güvenilir bir kuaför istiyorum bizzat şahit olanlardan 😍
cankizim1 Selimbeyinannesi izmitte sadece ombre üzerine kendini geliştirmiş bir çok yer var aslında izmitteyseniz:)
Kimyageranne1120 Selimbeyinannesi -gökhan fatih turgay/ salon vogue Harika yaparlar inst. Da bakabilirsin yıllardır onlara giderim İzmit çarşıda
Esradoruk Selimbeyinannesi merhabalar ben de Gölcük’te yaşıyorum. Ayla kuaför var migrosun yanında bı görüşün isterseniz. Instagram hesabından yaptığı işlere bakabilirsiniz.
Esradoruk Selimbeyinannesi Gölcük çarşıda olan m jet migros. Yanında Değirmendere durağı var . Ayla hanım güzel saç yapiyor
Busraveismailcinar Selimbeyinannesi ben aylayı pek sevmedim canım ya biraz savsak iş yapıyorlar sanki eller çok ağır ve hep acemi vardı
Selimbeyinannesi Esradoruk hemen orada oturuyorum bende kuaförün adı ne Sema saç tasarıma saç kestirmiştim bir kere
Esradoruk Selimbeyinannesi adı kuaför ayla. Memnun kalırsın eminim. Şehir dışından yeni geldim öneri üzerine gitmiştim ben de memnun kaldım. Profesyonel çalışıyor🌼
Selimbeyinannesi Busraveismailcinar anladım instadan baktım doğru kişiyi hatırlıyorsam beğenmedim pek bende zaten. Bi hanımefendi bay kuaför önermiş ona da baktım gayet başarılı gerçekten ama ben tesettürlüyüm onu da mecbur elemek zorunda kaldım ☺️