EsrAlp Merhaba bayanlar bebeğim 3 ay 12 günlük çok gazlı bir bebekti hiçbir şekilde uyumuyordu bende mecbur ayağımda sallamaya başladım bir tek öyle uyuyordu çünkü o da sallamaya daldığı halde devam edersem uyuyordu 😔 Şuan gaz problemleri bitti ama ayağımda sallamadan uyumuyor işin kötü yanı uyusa dahi ayağımdan bırakamıyorum direkt gözlerini açıp ağlıyo. Uyumazlarmış zaten üzerimde birde uyurken sürekli üzerimde bana bir akıl verin çok yorucu olmaya başladı bu drum
Gizemderinlina EsrAlp valla aynı durum bizde de mevcut gazdan dolayı ayagımda sakinleşiodu sadece öyle alıştı göğsümde emerken uyumayı tercih etmio hanımefendi illa ayakta sallancak bende bi çözüm arıyorum
SalihaC EsrAlp bende ayağımda uyutuyorum gün içinde yemek yiyeceksem işim varsa bebek arabasının pusetine koyup sallıyorum orda uyuyo hiç bi yerede kaldırmama gerek kalmıyo klimada çapmıyo pusette rahat yani deneyin
Sekerci EsrAlp Bu hamak ile çok rahat etti ablam tavsiye ederiz. https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/pasa-hamak-cantali-bebek-hamagi-0-3-yas-bebek-besigi-422433361
Ahanife EsrAlp ben de aynı durumdan muzdaripım ben de çok pişmanım ama gaz yüzden bu çareyi bulduk ne olacak bilmiyorum artık bir süre sonra ayaklarım uyuşup yoruluyor yani 🤦🏻♀️😞
Gizemderinlina EsrAlp aynen bende suan yazarken bebeğim ayagım da elbet gecicek canım bu dönemlerimiz biraz sabır lazım sanırım
EsrAlp Ahanife benimde öyle valla Allah affetsin bazen dayanamıyorum koyuyorum kenara çocuğun uykusunun açılacağını bile bile
behrem sallamayı bırakma en kolay yöntemlerden diye okumuştum; araştırın çok kolay bıraktırma yöntemleri var. mesela 5 dakika sallayın 1 dakika durun, 5 dakika sallayın 1 dakika durun gibi bir yöntem vardı o çok yararlı oluyor.
Sibellllll Benim oglum da kolik bir bebekti 4 aylık olduk yavas yavas atlatıyoruz şükür ama bizim durumumuz sizden bir tık daha beterdi sanırım kanepeye oturup zıplaya ziplaya anca uyutabiliyordum 😂😂 .baktim olmuyor kundakladim yanina beyaz gurultuye benzer bir ses actim ilk baslarda cok agladi aldırış etmedim 2 gun zorluk yaşadık ama alıştı simdi yatagina koyuyorum kendiliginden uyuyor
yigitbebek dua edın ayakta sallanıyorlar kızlar ben ılk oglumu 3 yıl ayagımda sallıyordum aynı sızın gıbı sıkayet edıyordum sımdı ıkı aylık bebegım sadece kucakta uyuyor ve kucaktan bırakınca uyanıyor kucakta sallamak ınanın daha zor kollarımda derman kalmadı uyurken kucakta uyanıkken kucakta😭😭
Happymother Ayağınızda yavaş uavaş sallamayı bırakacaksın ilk etapta daldıktab 5 dk snra daha snra 2 dk daha daldığı anda gibi sonlara doğru sadece ayaklara koyacaksın sallamadan ve en son yanında uzanıp pış pış belki 1 ayını alacak ama alışacak çokda ağlatmadan yormadan üzmeden... Allah yardımcınız olsun
Ewrem EsrAlp En zorlu bnmki birakin uykusu iyce gelsn sizi deli etsede iyce skstrsn uysu we memenize alistrn bi hafta oyle pis pislayarak snra yine ayni yontm hicbrsy yapmadan memede uyutun
Seydaridvan EsrAlp benim kızımda öyleydi bir yaşına kadar sonra artık kendi kendine sürünü içip yatıyor çok da dert etme geçer bugünlerde 😘
BilgeAli EsrAlp aynı ben kardeş valla psikolojim bozuldu sallla salla kapı dışarı bile çıkamıyorum tuvalet yemek yemek lüks oldu en son çingen salıncağı kurdum eve omda sallıyorum yine sürekli sallamak istiyor ama en azından yerindem kalkabiliyorum
EsrAlp BilgeAli benimki ayak harici sallanan birşeyde de durmuyor yaaa en azından bacakların ağrımazdır. İnan bende öyle yemek ve tuvalet bile haram oldu
Huriye89 EsrAlp uyku eğitimi vermeyi deneyin bebeğiniz uykuyu çok sevecek diye bir kitap var bi kaç metod var deneyebılırsın canım