Erkek_Anesi59 Kızlar oğlum 5 aylık diş patlatmış diş çıkarıyor beni maf etti 3 gündür huyu değişti ağlamalar sebepsiz yere gece uyumaması gündüz aynı ne çok zormuş bu dönem bian önce hayırlısıyla çıkarsa ya oda bende maf olduk 🤦♀️
Defneninannesie Erkek_Anesi59 kız daha ılk dıs dur daha 20 dıs var 🤣🤣🤣ve bunlar owww her bırı 😐22 aylıgız hepsı cıktı ama en bendı bıttım ♥️ son 4 azı kaldı onlarda 3 yasa kadar yolu varmıs
Be1 Erkek_Anesi59 tetagil ver canım 2 saatte bir. Günde 6 kereye kadar verebiliyorsun benim kızımda dişten çok çekti onu kullandık rahatladı huysuzluğu gitti.
Erkek_Anesi59 Defneninannesie desene vay halime 🤣 çok zormuş ama gercekten allah tüm bebeklerin çocukların yardımcısı olsun diş konusunda 🙏
Canlarim41 Madina95 bizimkiler tembel anacığım ama cidden o Bir diş çıkana kadar canım çıktı şimdi ikincide darısı başınıza ama ağrısız inşallah
Erkek_Anesi59 Defneninannesie bende bi bakayım o zaman o topa teşekkür ederim inşallah bizede yarar 🤗
Birprensesannesiii3850 8 aylikken patlatti kizım ilk disini arkasina 2. Derken 9 ay 9 günlük oldu üstteki 2 diş yolda uykular haram oldu diye diye sabahi ediyoruz😂🌸doktor ilac onermedi calpol veriyorum sadece yatmadan önce ama ne fayda🌸
Erkek_Anesi59 Birprensesannesiii3850 iki gün ateşi oldu bende verdim ama ateşi olmasada veriyorum ağrısını azaltması için inşallah hayırlısıyla çıkarsınlar
Birprensesannesiii3850 Erkek_Anesi59 Amin insallah az aciyla atlatsinlar bnde öyle yapıyorum hergun yatmadan 1 çay kasigi veriyorum huzursuz oluyor yoksa iyi değil ama mecbur kaliyorum agrisi olmasin diye