Asliiibensu _YanakReisinAnnesii ahha yerim ben onu içim rahatladı valla deneyimsiz olınva insan merek ediyor 🥰
_YanakReisinAnnesii Asliiibensu kuzum biz anneler ne kadar tez canlı davransakta patron bebişler 🤭canları ne zaman isterse , hazır hissederlerse kendilerini o zaman yapıyorlar herşeyi 😂
Asliiibensu eceunverkanra dogru söylüyorsunuz ya işte insan merak ediyor bizim komşu yok neden dönmüyor gec kalmış felan diye korkutunca merak ettim valla ama annelerim içimi rahatlattı 🥰
eceunverkanra Asliiibensu İnsanlar konusur oyle dinlemeyin onlari siz herkes profesor olmus masallah😂 Saglikla buyusun🌸🌸
Mlksd Asliiibensu benimkide dönmüyor sadece yana daönermiş gibi yapıyor o kadar saga sola ama tam dönemiyor bende anlamadım uygulamada yapar yazıyor ama😃
Asliiibensu Mlksd bende bazen diyorum burada yazıyor ama neden benim kızda mı sorun var dşye ama böyel sorunca insan bir rahatlıyor 🥰
UraSsmom Asliiibensu İlk bugün döndü 2 ay 26 günlük 😍 Ben şaşırdım ama büyük oğlum 3.5 aylık falandı, öyllleee içinden geldi heralde 😂