Asliiibensu Kızım 4 bucuk aylık bir yanına bazen döner gibi oluyor tam tur dönmüyor ne zaman döner sizlerin ne zaman döndü. Her cocuk farklıdır tabi sadece merak ediyorum ilk bebe 😁
_YanakReisinAnnesii Asliiibensu ay benimki de 5 buçuk aylık yüz üstü koyunca sürünüyor ama dönmüyor 🤦♀️ döneceğine olan umudum da kalmadı sanırım 😩😂😂
_YanakReisinAnnesii Asliiibensu bazen sağa sola dönüyor ama yüz üstü dönmüyor 😂 ben yüz üstü koyunca sürünmeye başlıyor hemen
1anne1bebek_ Asliiibensu evet tam 3 ay 10 günlük falandı ben destekleyici egzersizler yaptırmıştm 3.gümde kendisi dönmüştü😍😍😍🧿
Mihriban36 Asliiibensu sanmiyorum daha kucukler ve benim bebegim yuz ustu konulunca kendini yirtiyor istemiyor
Slyshn Asliiibensu sorunu yok bence abisi daha büyüktü döndüğünde daha sakin bir çocukluk ve bebeklik geçirdi bu azman resmen
eceunverkanra Asliiibensu Her bebegin gelisimi farkli oluyor su an 15aylik hicbir eksigi yok fazlasi bile var masallah🙈 gec dondu gec emekledi ama hazir olunca her seyi yapiyorlar🌸
Mammamiaa_ Asliiibensu ilki 3.5 aylıkken 2 kere falan döndü nasil olduğunu görmedim😅 birdaha tekrarlamadı. Sonra 4.5 ta başladı 5 te döndü minik prematürem🤎
Asliiibensu eceunverkanra dogru söylüyorsunuz ya işte insan merak ediyor bizim komşu yok neden dönmüyor gec kalmış felan diye korkutunca merak ettim valla ama annelerim içimi rahatlattı 🥰
Asliiibensu _YanakReisinAnnesii ahha yerim ben onu içim rahatladı valla deneyimsiz olınva insan merek ediyor 🥰