3MelekAnnesi3 Kılar kaş dolgusu, ipek kirpik, kalıcı ruj ve dipliner yaptırmak istiyorum aranızda yaptıran var mı sürece nasıl oluyor kalıcıgı gercek mi yapay gibi durur mu yoksa dogal durur mu birde acısı oluyor mu
Momsofefe 3MelekAnnesi3 acısı oluyor yaparken kanıyor, doğal durmuyor siliniyor ama tamamen kurtulamıyorsun ben çok pişmanım keşke yaptırmasaydım😊kalıcı kaş.
Firdevs167 3MelekAnnesi3 uyuşturucu krem sürüyorlar ben hocama yaptırdım hiç acımadı kanamadı çokta güzel oldu 1.5 yıl oldu hala ilk günkü gibi kaşlarım dudak renklendirme yaptırdım oda acımadı İpek kirpik zaten çok yaptırırım. Doğru yerde doğru kişiye yaptırırsanız inanın memnun kalırsınız 🌸🌸
JackDaniels 3MelekAnnesi3 Aralarından sadece ipek kirpik yaptırdım. 3-4 hafta bi kullanım süresi var. Diğer uygulamaları özellikle diplineri sakın yaptırmayın yaptıran herkes çok pişman. Kaşlarıda yaptıracaksanız kaliteli bir yere yaptırın ifadenize uygun olsun yoksa bir ömür boyu kendinize küfredersiniz😂
3MelekAnnesi3 Firdevs167 yaaaa fotoğraf atar mısınız rica etsem yüzünüzü tam cekmesenizde olur kas kirpik olarak cekerseniz iyi olur 😌