Rose-leaf Bizde de durumlar aynı 20 günlüğüz rahat uyuyamıyor gazı var kızımın bio gaia verdi doktor fayda etmedi bende kimyonu deneyeceğim bakalım fark olacak mı
Deletedmom_73 babym22 Ben ayaklarina sırtına karnına kısacası neredeyse her yerine bebek yağıyla masaj yapıyordum rahatliyordu.
Egeberk 18_kuzey Asiri faydası oldu ama ben mamaya koymuyorum direk ağzına veriyorum tabi gün içinde yine masaj yapıyorum ama kendisi rahat bı şekilde gaz cikariyor
18_kuzey Egeberk geceleri uyuması nasıl?çok sık uyanıyor mu?benimki gerçi 12 günlük sizin bebiş ne kadar
Kgg28 Gamze0707 normal zeytinyağ mı verdiniz kaç kaşık benim bebeğim 25 günlük verilir mi ki acaba? Hakiki zeytinyağı da var normal yağ da??
Gamze0707 Kgg28 hakikî kullanıyorum yarim çay kaşığı ver istersen internetten araştır zararı yok yararı var 3 aylık ben sabah akşam 1 çay kaşığı veriyorum
Egeberk 18_kuzey 5.aya giriyo yani atak döneminde hiç uyumadık şimdi biraz daha iyiyiz sadece eskisi gibi sessiz uyanmiyor ağlayarak uyanıyor bazen 2-3 bazen 4-5 kere uyanıyor
Ogretmen43211 Ilknurharun59 nasil ayni saatte damlasını kullanıyordunuz Uyuduğunda uyandırıyor muydunuz?
Ilknurharun59 Ogretmen43211 aynı saatlerde uyuyan ve uyanan bı cocuktu doğduğundan beri gece uykularimiz da doğduğundan beri güzeldi o yüzden uyanık olduğu bı saat belirledim öğleden sonra 4 gibi veriyordum tabi bu 16.30 da olabiliyordu. Sabah sancidan çok akşam sancimiz oluyordu ilaç ise yaraid ama kolik olduğu için sebepsiz ağlıyordu gece 12-1 gibi de bayılır gibi uyuyordu 😂😂😂😂 yani düzenli uyuduğu için aynı saate veriyordum
Kgg28 Yagmurpars benim bebeğim 25 günlük gazı olduğunu düşünüyorum zeytinyağını nasıl verdiniz bi de normal sıvıyağ mı yoksa hakiki zeytinyağları oluyor ondan mı vermeliyim ?
Hge_56 babym22 valla benim 2 ay 4 günlük oldu. Hala tuttu mu tutuyor gazı. Her gece yatmadan bir kase yoğurda bir yemek kaşığı Kimyon döküp yiyordum. İyi geliyordu ona. Ve gaz yapacak hiçbir şey yemiyorum. Damla olarak nurse harveys düzenli her gece aynı saatinde veriyorum. Gece gündüz yine gazı tutunca kötü oluyor ama ilk zamanlar gibi değil. Yoğurt ve kimyonu tavsiye ediyorum.
Tweetyy Hge_56 bizimkine yogurt gaz yapıyor mesela. Laktozsuz yogurta gecicem bakaljm belki sizde de o yapiyodur
Mommqueen babym22 bak şimdi canım sana müko bi gaz çıkarma pozisyonu tarif edıcem bulursam görselde atarım ama bizde çok işe yaradı iki çocugumda da amerikada hemşireler bu pozisyonda bebeklern gazını cıkarıyor ilk gördüğümdd ufak çaplı bi şok yaşasamda denedkce gördümki gercekten çok faydalı şimdi bebeğimizi doyuruyoruz doyurduktan sonra bagdaş kurar gibi otur sol dizine bebeği oturur pozisyonda koy sol elinle sırtını destekle bebeğin sağ elinide bebeğin boyun kısmına koy tut daha sonra hafif hafif sol elinle sırtına vur hemen cıkartır gazını ya da aynı işlemi sol sağ yer değiştrrekde yapablşrsn sağ dizine koyup sol elinle boynunu tutup yıne sağ elinle gazını cıkararak
Papianneoldu LÜTFEN KİMYON TOHUMU İÇİNNN! Bana o kadar söylendi ben hep rezene içtim Ta ki bebeğim 2,5 aylık olana kadar anneme gittim bana kimyon içirdi bu kadar mı etki olur ya birde benim ki kolikti resmen geçti çok rahat çıkartıyor gazını
Zeyn07 babym22 ben hep uyuyor diye uyandırmadimm ama ne kadar ugrassamda çoğu zaman cikaramiyordu çok gazlı bir bebekti bebeğim damlarla idare ettik oda ne kadar fayda ederse yani kaç çeşit ilaç kullandım birtek nurse harveys işe yaradı doktorunuza sorup kullanabilirsiniz siz yinede her emzirmeden sonra çıkarmaya çalışın çıkmıyorsa yapacak pekte birsey yok
Ebrusamet0742 babym22 kolik bir bebeğin varsa denemediğin yol kalmıyor kiraz cekerdekleri kansuk fitil (ben çok korktum bir kere yaptım sadece) metsil bizde ise yaramadik biogaia de tek başına ise yaramadı nurse de tek başına ise yaramadı tavsiye üzerine 8 saat arayla 10 damla nurse 5 damla biogaia veriyorum emzirme sonrası gazını çıkartırken sağ omzuma alıyorum biraz ters geliyor ama bebeğin midesinden öyle hava daha kolay çıkıyormuş tam aciliyormus hatta vurmuyorum bile saat yönüne masaj yapınca pıt çıkıyor 😂 bide dizimin üstüne yüz üstü yatırıp sırtına masaj yapıyorum hem alttan hem üstten çıkartıyor çoğu zaman… Tummy time egzersizleri yapiyoruz o zaman da rahat çıkartıyor bazen dans ediyoruz çocuğu kola gibi sallıyorum galiba o zaman da rahat çıkıyor 😂😂 çıkıyor çıkıyor bitmiyor mübarek Allah herkesin yardımcısı olsun
DefneBadeNurs Ebrusamet0742 biogaia tek başına etkili olmuyor mu peki illa yanında başka bir şey daha kullanmak gerekiyor mu acaba
Damlatyl Bende tohum kimyon kullanıyorum tavsiye ederim oglum kolikti ve çözümü ondan buldum.kimyonu sıcak suya katıyorum üzerini kapatıp beş dk bekleyip içiyorum. Tavsiye ederim
TanerKavak babym22 anne olarak değilde baba olarak yazıyorum 🙂 uyusada, uyanikda olsa uyanacagindan korksaniz dahi gazını kesinkes mutlaka çıkarın. Sakın ola gazını çıkarmadan yatırmaya çalışmayın zira gaz almamak bebeğe ve anne babaya ızdırap olarak geri dönüyor.
Elifhamza Minikkizimmm nasıl yapılıyor o çay bizde 23 gunluk olduk bir haftadır gaz sancilarimiz var emerken guxel yapıyor daha sonra hep bi ağlama
Gulkizim babym22 doktor bana her gün yıka gazı daha rahat çıkar demişti gerçekten işe yaradı. Bir de omzundan hafif sarkıtırxasına yatırıp sırtına elini kubbe yaparak vuracaksın ya da sert bi şekilde sıvazlauacaksın dedi. Bir de çok güzel kolik gaz masajı videoları var ILoveyou hareketi var onlar işe yarıyor o videoları mutlaka izleyin karnına zeytinyağı ile saat yönünde masaj yapın işe yarıyor
ALYASMUMMY Merhaba bız 6 ay kolık gaz sıkayetlıydık yurt dısından dogal ıcerıklı gaz masajı kremı getırdık son ıkı kutu satısta trendyolda 304 tl 200 tlden verıyorum haberınız olsuna
_ipekk18 babym22 14 günlüğüz her emzirmeden sonra deniyorum olmuyor uyuyor uykusunda da kıvranmıyor Olsa rahatsız olur diyorum gayet rahat uyuyor arada kıvranıyor ama çoğunlukla uyuyor
Cik babym22 varsa bir yöntem bende alırım çok deniyorum ama üstten daha gaz çıkarmayı başaramadık bağırsağa indiği için sancıdan kıvranıyor ne yapacağımı şaşırıyorum sancı girdiğinde ne yatırıp masaj ne emzirme bişey yapamıyorum gaz ilacı harveyde aldm ama fayda etmedi pek