Mine_asel06 16 günlük kızım var kafasında yeni Konak çıkmaya başladı sizler neler yaptınız ne iyi geliyor konağa
Kayasuzey Mine_asel06 benim halen var , mustelanın konak önleyici şampuanını kullanıyorum her dustan sonra badem yağı sürüyorum ilk katman katman tabakalar vardı simdi biraz daha iyi ama tamamen gecmedi azalma oldu sadece
Teachrr Mine_asel06 benim kızımda aşırı derecede olmuştu .zeytinyağı falan herşey denedim geçmedi . Doktorumuz şampuanı değiştirmemi ve banyoda çok iyi durulamamı önerdi . Mustelanın şampuan ve nemlendiricisini verdi . Bir hafta içinde tamamen geçti
Seymagennc Mine_asel06 duştan önce hakiki zeytinyağını veya bebek yağını bebeğin saçına uygulayın yarım saat beklesin sonra konak tarağıyla tarayın. Saçların tersine doğru. Sonra güzel Bi banyo yaptırın ❤️
Kayasuzey Med sonra tekrar cıkıyor ben sürekli yapıyorum konak taragı ile taradıktan sonra gene cıkıyor :/
Kayasuzey Teachrr nasıl tamamen kurtuldunuz ben de sampuan değiştirdim mustelanın konak önleyici şampuanı kullanmama ragmen halen atlatamadık ? Yardımcı olun neler yaptınız
Cglccl Doktor bize krem verdi ince tabaka yayıp üzerine vazelin sürün tarayın biraz beklet yıka dedi.Zeytinyağına gerek kalmaz dedi,henüz yapmadım ama deneyeceğim. Bu arada vazelin bildiğimiz düz olacakmış güllü falan değil
Morusevenanne Kayasuzey bana aile hekimliğindeki hemsire karbonatla zeytinyagını macun gibi yapıp sacına sür 10 dk bekle sonra konak tarağıyla geriye dogru tara demişti tek seferde bitti
Mom54554 Mine_asel06 ben banyo öncesi bebek yağı sürüp ,20 dk bekleyip , yumuşayınca da ince dişli taraklar tarıyordum 🌹
Teachrr Kayasuzey bide banyodan sonra deri yumuşakken hep taradım ve kremi sürdüm 1 haftaya bitti tamamen sonrada banyo yaptırırken iyice duruladım nemlendiriciyi kullandım bidahada olmadı . Üşenmesem fotoğraf eklerdim . Kaşlarına kadar inmişti konak . Kafasının ön tarafı hele turuncu şekilde kap kalın tabaka olmuştu . Zeytinyağı çok işe yaramadı . Ama krem çok iyi geldi .
Siniko Mine_asel06 çok mu fazla bizde öyle oldu doktora sordum çok fazla değil dedi bol bol tara zeytin yağ sür dedi geçti çok fazlaysa onun ilacı oluyor doktoruna sor bi
Med Kayasuzey 5 ay gecmedi bizim kaşlarında bile vardı,sonra geçti. Bi var oluyor bi yok oluyor enteresan bişey ama ben çok dert etmedim her bebekte olan geçici bir durum