Azrbbek gocebebirbayan Kiz birşey olmaz niye bukdar dert ettin sende al gidicegin zaman tekrar ❣️😅diyorum ya ben gidicegim gün bile alıyordum
gocebebirbayan Yasemin38 3. seans olacak canım işte. Lazerden sonra 2 hafta hiç çıkmıyordu. Şimdi çıkacak diye korkuyorum 🙁
Azrbbek gocebebirbayan 3,seanstan sonra deri altındaki batıklar çıkıyor çıksa bile endişelenmeyin bu 1,2 seanstan sonra çoğalma oluyo
Ipegim gocebebirbayan ben alexandrite a gidiyorum da bizde tüylerin uzamış olması gerekiyor canım o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim
gocebebirbayan Azrbbek ya işte lazerden sonra 2 hafta hiç çıkmıyordu. Şimdi eşim de izinde burda. Çıkarsa napıcam 🤦🏻♀️
gocebebirbayan Yasemin38 bakalım inşallah dökülür çıkmaz ya uf aldata giderim birde ağlaya ağlaya herhalde 😢
Ssssraa Benim gittiğim merkez kesinlikle jilet kullanma, vücudumuzda görmediğimiz yüzlerce tüy var onları da uyarır çoğalır dedi. Hiçbir şekilde elleme diyorlar gerekli olursa sadece traş makinası ile kısaltılabilir. Hangi lazere gidiyorsun? Kaç ayda bir ?
Ssssraa gocebebirbayan ben 3 ayda gidiyorum. Ayda bir ise zTen çıkması seansına denk gelir canım, en fazla kısaltırsın. Ya da eşine söyle, hayat müşterek 😊
Ssssraa Azrbbek hayır kesinlikle bunu net bir şekilde söylüyorlar. Güzellik merkezlerinin bir saçmalığı jilet olayı
Azrbbek Ssssraa Yok cnm benim gittiğim kadın çok tecrübeli 20 yıldır bu işle uğraşıyor kadının bir çevresi var ki görmeb lazım okadar ki memnun herkes
Azrbbek gocebebirbayan sen gitmeden önce çıkan yerleri al jiletle zaten lazere gittiğin zaman da sorun kalmaz ki