gocebebirbayan Hiç ara jilet yaptınız mı mecburen de olsa ? Mesela lazerden hemen önce yapılıyor ama siz 1 hafta önce yapmak zorunda kaldınız , 1 hafta sonra lazerden önce tekrar yaptınız. Tüylerin çıkışı çoğalır mı tekrar ?
Azrbbek gocebebirbayan lazere gidiyorum 5 seans bitti bile artık hiç çıkmıyor gitmeden 3,4 gün önce jiletle almak lazım ama gerek bile kalmıyor çıkmıyor çünkü Her ay düzenli gitmek lazım çok memnunum keşke bekarken gitseydim diyorum
Limoncicegiii gocebebirbayan benim evde lazer aleti var kendim yapiyorum hatta vakit bulup nadir yapabiliyorum lazer ama ona ragmen hic cogalmadi acil durumlarda her zaman olmasada jilet kullanabiliyorum sorun olmuyor
Yasemin38 gocebebirbayan kullandım canım jilet yoğun bir kıl çıkışı olmadı. Ama bu kıl yapısıyla alakalı bir durumda olabilir belkide
gocebebirbayan Miniknur bana da jilet yap gel dediler yapıyorum ama bir kere yap dediler gelmeden önce. Ben geçen hafta içi bir kere daha yaptım. Acaba hemen çıkar mı lazerden sonra , 2 defa jilet yaptım diye😮💨
gocebebirbayan Azrbbek yaa bana da geleceğin zaman al gel dediler. Ben de 6 gün önce aldım gidecektim adet oldum o gün iptal oldu. Önümüzdeki hafta gideceğim pazartesi ya da salı al gel dediler. Tekrar alsam çoğalma olur mu 2 kere jilet yapmış olacağım çünkü 🤦🏻♀️
Esraaaay Azrbbek bende yeni başladım gidiyorum ama hep tekrar doğum yaparsan tekrar çıkar boşa para vermiş olucaksın diyorlar öylemi gerçekten bekarken yaptıranlar var
Miniknur gocebebirbayan 1 keresi iki keresi yok aslinda ama sık sık yapıp sertleştirmeyin çok fazla. Ama birşey olmaz. Biraz ucu çıkmış olcak kılların ki makina görsün o yüzden gelmeden önce deniyor
Alp-annesi07 Doğumdan önce gitmiştim 16 seans hiç jiletle alıp gitmedim zaten atış olduktan sonra kontrolde kendileri ne kadar söküldü etti diye bakıyorlar kalanları onlar orda temizliyorlardı ama benimki hamilelikten sonra bacak hariç öbür bölgeler çöp oldu resmen geri çıktı
gocebebirbayan Alp-annesi07 yaa bana al gel dediler. Bir de kontrol yok sadece seans. Doğumdan sonra tekrar çıkıyormuş evet verdiğim paraya acıdım bende bunu öğrenince. Çünkü seneye hamile kalmak için çalışmaya başlamak istiyorum 1 sene için yazık oldu
Azrbbek gocebebirbayan Okdr çok çıkmaz ki ozamana kadar ama ben bazen gidicegim gün bile alıyordum herhangi bir zararı olmadı o yönden
Murvet35 gocebebirbayan oluyor bazen bende adet olduğum döneme denk gelmişti bitince tarar jilet yaptım falan bişi olmaz zaten 1hafta içinde ne kadar cikicak sadece çıkan yerleri jiletlersin Bide sizin kaçıncı seyans ilk diyemi acaba çok cogalirmi diyorsun
Alp-annesi07 gocebebirbayan ozaman doğumdan sonra yaptır benimki boşa gitti birde o kadar para verdim
Murvet35 gocebebirbayan ben gebeyken yarıda kaldı seyansim ara verdik doğumdan sonra takrar başladım ama çoğalma falan hiç olmadı zaten azalmıştı incelmisti hiç artmadı 9ay ara vermeme rağmen herkeste aynısı olmuyor. Lazere verilen para asla boşa gitmezl bence büyük bı rahatlik tamamen bitmiyor ama tek tük ve ince şekilde kalıyor
gocebebirbayan Yasemin38 uf inan ki sinir oluyorum. Ben şu tarihte müsaitim diyorum o tarih olmaz şu tarihte gelin diye ısrar ediyorlar. Tamam dedim 2 gün sonraydı adet günüm o tarihten bende jilet yaptım sabah öğlendi randevum adet oldum gidemedim. Gelmeden önce de yapın gelin diyorlar. Şimdi birdaha yapmak zorumdayım pazartesi ya da salı artık hangi gün gel derseler. Korkuyorum kalın çıkacak diye çünkü jilet kullanıyordum zaten lazerden önce ve aşırı kalındırlar ne güzel dökülmüştü. Az önce baktım çıkmış uçları sivri sivri yine 🤦🏻♀️
Murvet35 gocebebirbayan Benim gittiğim merkez randevu verirken adet tarihine yakınsa randevu vermiyor hep adetten 1hafta sonrasına alıyorum çunki adetin yakinken pek bır etkisi olmaz hormonların degsiiyor falan biseyler diyolar. Hatta bı kere merkeze gittim adet tarihiniz ne zaman dediler 3gun sonra faln dedim yapmayalım ozmn boşa gider dedi