Pericikk Deletedmom54544 kuveyttürk kullanıyorum her ay maaşımızdan harcamaları çıkarırız kalan parayı altın yapıyorum iyi oluyor hem altın değerleniyor hemde elimde dursa para harcanıyor bu şekilde iyi oluyor
Alyam1006 Pericikk eşim de kıvettğrk istiyor ama ben çok kesinti olur diye düşünüyorum memnun musunuz nasıl oluyor alış satış farkı bilgi verir misiniz 😇
Bebegimicin1 Deletedmom54544 akbank daha once acmistim bekarken simdi yine kullanmaya basladi. Ev hayalim ve bebeklerin buyuyesiye kadar ne biriktirebilirsem onlar buyuyup okula basladimmi birim hayal olur kucukken ne yapabildiysek o kâr
Deletedmom54544 Bebegimicin1 hayallerimizin gerçek olması ümidiyle 🙏 Bankadan bankaya fark ediyor mudur altın hesap için?
Pericikk dfn_2106 şu ara yapabildiğiniz kadar yatırım yapın diyorlar altın, dolar, euro vs. alım fırsatıymış şuan şubat mart gibi yükseliş geliyor diyor ekonomistler 18leri 20 küsürleri görebilirmiş tekrar dolar
Deletedmom54544 Pericikk o zaman kesinlikle altın alınmalı. Yavaş yavaş da olsa yüksekliyor yine dolar altın
Deletedmom54544 Deletedmom54544 @MavisacliAnaa bankaların mobil uygulamarı oluyor ordan altın hesap kullanabilirsin. Benim daha önce Akbank hesabım vardı ordan direkt altın hesabını kullanmaya başladım
Pericikk Deletedmom54544 fark ediyor makas aralığı diye birşey var mesela gram 800 diyelim a bankası satarken 820 den satıyorsa b bankası 830 dan satıyor gibi
Deletedmom54544 Deletedmom484545 öyle bir kural mı varmış ben bilmiyordum. Bankayla ilgili olabilir mi 🤔
Mom5441 Deletedmom54544 ziraatte benim canım.213 gr koydum .Evimiz var onu satıp bunuda üzerine koyup daha iyi bir ev almayı planlıyoruz❤️🙏🏽
aksam_ Deletedmom54544 Kuveyttürk kullanıyorum uzun yıllardır. Bir de Vakıfbank var. Her ay bin lirayı grama çeviriyoruz
Alyam1006 aksam_ eşim de kuvettürkte hesap açmak istiyor ama ben internet bankacılığından çok komisyon kesildiğini duydum öyle mi acaba kaç yıldır yapıyorsunuz biraz bilgi verir misiniz 😇
EngineerMommm aksam_ merhaba bu altın hesabınızda vakıf ve kuveytturk arasında fark varmı ? Hangisinin makas aralığı daha fazla
Pericikk Alyam1006 diğer bankalara nazaran en düşük keisnti olan kuveyttürk ve en az makas aralığıda küveyttürkte bende o yüzden ordan açtım hesabı şöyle örnek vereyim gram 800 mesela siz satın alırken diğer bankalarda 830 840 a alıyorsanız kuveyttürkte daha uygun oluyor
Prensescim Alyam1006 KUVEYTTURK KATILIM BANKASINDA DE KESİNTİ YOK GAYET DE MEMNUNUM HESEP İŞLEİTM ÜCRETİ YOK KART AİDATI VS DE ALMIYRLAR KISACASI SİZİ YORCAAK HİÇ BİŞİ YOK VEEE MAKAS ARALIĞI DA OLDUKÇA İYİ 10gram altı da hesabınıza gram alıp yaptırabilirsiniz
Efeninanasi Katya iş bankasında memurum. Keske bireysel emeklilik yaptırsaydınız fonlarınızı altın ve dolara endeksleyip daha fazla kazanabilirsiniz
Alyam1006 Efeninanasi nasıl oluyor o biraz bilgi getirmişsiniz eşim her ay bes hesabına 350 lira atıyor da altın olarak