ceyhunun_annesi Balkizlarim artık o kadar alıştılar ki eve gelen yemeğin tadına hic bakmadan tuz atiyo o kadar tecrubelendiler 😂😂🤭
Annesininn_kuzusuu ceyhunun_annesi Adi:Doruk Efe 💙 Doğum tarihi 21.05.2021 👩🏻🍼 Ek gida: pekiyi ⭐️ Uyku:orta 🤦🏻♀️ Aktivite: pekiyi ⭐️
Aysin3838 baloglusss aynen emir hazretlerinin hikayesini dinlemiştim ordan dolayı koydum . Asafida eşim istedi Hz Süleyman’ın vezirinin adı diye
baloglusss Aysin3838 emir hz bilmiyordum K,V rüyasında görmüş ondan koydum şimdi araştıracağım asafı çok seviyorum bende aslında Ali Asaf çok asil gelirdi bana böyle oldu sonra ama içime sindi 😊
Hipatya ceyhunun_annesi Adı : inci Doğum : 19/04/21 Ek gıda :İyi Uyku : geliştirilmeli Aktivite: çok çok iyi Takdiri 1 puanla kaçırdık⭐
nneslihan ceyhunun_annesi adı: Lina🐣 Doğum tarihi: 23.O6.2O2O Uyku: iyi ⭐️⭐️⭐️ Ek gıda: kötününde altında berbat 🙍🏻♀️ Aktivite: pekiyi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ceyhunun_annesi nneslihan lina ek gıdadan sınıfta kaldı o halde 🤭😂 düzelir insaalah ek gıdada bizde hic iyi değiliz
Bogaannesi ceyhunun_annesi bizim karne sittirname😂😂😂 uyku 0 yeme 0 aktivite herseyi agzina sokuyor oda 0 😂 biz sinifta kaldik
Danerys Bizimki takdir alacakken uykudan kalıyor. Gecelerin yargıcı oğlum benim. Yoksa herşeyiyle aşkım benim 💙🥰
Newmom2020 ceyhunun_annesi Adı: Kayra DT: 20.02.2020 Ek Gıda: Pek iyi Aktivite: İyi Uyku: Zayıf (Daha düşük bit not olsa onu vericem)
Cennet24 ceyhunun_annesi Adı :Mert Doğum tarihi: 22.08.2021 Ek gıda : meraklı ama yeni tadimda Uyku :idare eder Aktivite :pekiyi 😁🥰