Firdevs167 ceyhunun_annesi Adı: Ardel Lukas 💙 Doğum tarihi: 05.08.2021 💙 ( babasıyla oğluşumun doğum günleri aynı🎂 Uyku: pekiyi 💙 Aktivite: pekiyi 💙🙂
birkizannesi_ baloglusss genel olarak koltuk tepelerine tırmanır ha çok iyi sehpa üstüne çıkıp çeşmeleri açar arada bir pencere kenarında oturur ha bazen de gece yarısı tek başına uyanır evin içinde dolaşır 😃
Balkizlarim ceyhunun_annesi Ahahaa uykucu desene 😂😂 düzen oldumu kolaya girer bir tuttursa dengeyi 🙈🍒
ceyhunun_annesi Balkizlarim yok denge bizim neyimize babası kılıklı ya çok uyuyo ya hiç uyumuyo ayarsız ya 😂😂😂
Deletedmom454 ceyhunun_annesi Adı:Ege Han Doğum tarihi:25.06.2021 Ek gıda :Berbat Uyku:Ehhhh işte Aktivite:Hiç durmuyo diyebilirim
Balkizlarim ceyhunun_annesi Sen çok yaşa sesli güldüm yaaaa 😂😂😂 o değil bebisin bana çekmiş benimde yemek koymada ayarim yok yaa az koyarim ya çok eli bol gillerdenim çoğunlukla ama arada kaçıyor denge ☄️🤪🤪
ceyhunun_annesi Balkizlarim bende tuzsuz yaparım bir dilara klasiği asla ayarında olmaz yemeklerim 😂😂 ceyhun ortaya karışık herkesten bi huy almış oda uykusuna vurmuş 😂😂 olsun eli bol ol cimrilikten iyidir bol olsun 🥰😂❤
Aysin3838 baloglusss aynen emir hazretlerinin hikayesini dinlemiştim ordan dolayı koydum . Asafida eşim istedi Hz Süleyman’ın vezirinin adı diye
Gulsenyilmaz ceyhunun_annesi adi: Defne yeme :kötü uyku:cok kötü aktivite:cok kötü gezme: pek pek iyi 😄
Zatilokumum ceyhunun_annesi Adı; Zeynep Erva 💕💕 Uyku; orta 😂 Aktivite ; harika 🥰 Doğum tarihi: 04.11.2021✌️