Demirac19 ceyhunun_annesi 😂😂 çok iyi Oğlum Eymen Doğum tarihi 26.12.2020 Yemesi: orta Uyku : öğlen: pek iyi , gece : sınıfta kaldı Aktivite: pek iyi
ceyhunun_annesi Balkizlarim çıtır çıtır yerim ben o öğrencileri 😂❤🥰 benimki sınıfta kaldı otur sıfır dedim 🥰😂😂 kızçelerimden az örnek alsin 😂😂💞💞💞
Littlebird ceyhunun_annesi Adı: Nil Beste Doğum tarihi: 29.09.2020 Beslenme: gelişti Uyku: geliştirilmeli Aktivite: gelişti
Busrasener43 ceyhunun_annesi Adı: Esila♥️ Doğum tarihi :09.08.2021🥰 Ek gıda: iyi 😽 Uyku: kötüü çok kötü😿 Aktivite : mükemmel 😻
Balkizlarim ceyhunun_annesi Ahahaa canımsın 🤗😂😂 yaaa hayır haksızlık yapma yavruyaa uykuyu sevmiyor olabilir benim gibi ❣️❣️🙈🙈
ceyhunun_annesi Balkizlarim uyku konusu kaos gunduz 2 saat uyuyo geri uyumak istiyo gece saat basi kalkiyo ne yatmayı biliyo ne kalkmayı 😂😂
gibicibicis ceyhunun_annesi her şey çok iyi öğretmen görüşü dil gelişimi desteklenmeli zaten tek sıkıntımız bu bide karnesiyle foto cekinmeyi reddetmese iyi olurdu hatıra kalırdı ama neyse 😄
Tugceonrdml_ ceyhunun_annesi Adı : Elif Alya Doğum Tarihi : 05/04/2021 Uyku : ❌ Ek Gıda : ❌ Aktivite : 💯 Anneye Bağımlılık : 💯