ceyhunun_annesi Adi:ceyhun Doğum tarihi 10.05.2021 Ek gida: kötü Uyku:orta Aktivite: pekiyi 😂😂❣❣❣ Sizinkilerin karnesi nasıl anneler 😂💞💞
Balkizlarim ceyhunun_annesi Adi Hafsa 💫 Doğum tarihi 22 Nisan 2016 🍒 Ek gıda dişinin kavuğuna deysin yeter 🙈😂 Uyku yıldızlı pekiyi 💫💫 Aktive muhteşem 🌸😘 Adı azize 💫🌸 Doğum tarihi 20 Mayıs 2014 ✨ Ek gıda çok güzel ❣️ Uyku idareli kullanıyoruz ☺️☀️ Aktive sporda muhteşem 🌹🤗 Adı Sena 🍒 doğum tarihi 29 Aralık 2019 🌹 Ek gıda iyi diyelim ortanca ablayı örnek almasa 😎 Uyku çok şükür pekiyi 💛 Aktive yıldızlı pekiyi 💫🌸
ceyhunun_annesi Bozzzzy 1Anne_ birkizannesi_ Merve-miray Teşekkür alırlar bu notlarla 😂😂 akviteden geçtiler 😂😂
birkizannesi_ Adı- Ezel 💕 2 Aralık 2019 doğumlu 🐣 Ek gıda- orta gibi gibi 🥺 uyku - geliştirilmeli 😪 aktivite- çok iyi çok iyi çok iyi 🤩
Seda_nur74 birkizannesi_ adı: rüzgar aras💙 Doğum:06.08.2021 Ek gıda : kötü Emmesi: çok iyi Uyku: gelistirilmeli Aktivite: çok iyi
Kerem1234 1Anne_ iki_tospik_annesiii iki bebeğe birden bakmak zor olmuyor mu Rabbim yardım etsin ben bir tanesine zor bakabiliyorum. ❤️
Dedimolabilir ceyhunun_annesi Adi:Bilge mira Doğum tarihi: 04.02.2021 Ek gida: kötü Uyku:kötü Aktivite: pekiyi ♥️♥️♥️ 😁😁😁
iki_tospik_annesiii ceyhunun_annesi Adı =Muhammet Mustafa 👦🏻 Doğum tarihi = 13 Mayıs 2020💫 Ek gıda = çok iyi 👍 Uyku = asla yok 😴 aktifite = çok çok iyi 👌 Adı = Alpaslan Dogum tarihi = 15 Ocak 2022 ek gıda = şuanlık çok iyi 👌 Uyku = süper hiç uyanmaz 🙄😅 aftivite = şuanlık yok ☺️
ceyhunun_annesi iki_tospik_annesiii Alparslan takdir, muhammed mustafa teşekkür uykudan sınıfta kaldın 😂😂😂💞
ceyhunun_annesi @Tombikdonerartikcokpahali @NaimeYilmaz başlığı degistirimisiniz rica etsem bebeklerin karnesi diye başta böyle açsaydım keşke 😂❣
iki_tospik_annesiii ceyhunun_annesi alpaslan daha 5 günlük bebe tabi taktir alıcak 😂😂😂😂 uykuzluktan ben perişan haldeyim 🙄🥺😅😅
ceyhunun_annesi iki_tospik_annesiii ya kiyamam iki bebekle de biraz zorlanirsin tabi sana da takdir kız gectin sınıfı hadi gene iyisin 😂😂😂