Yusaydef alptoyyy keçi sütlü sabun ve şeffaf sabun düzenli kullanırsan gidiyor ama iltihaplı olanlar için de bence bi antibiyotik tedavisi al cnm
Beycaamommy alptoyyy düzenli kullanınca önce çoğalıyor deri altı iltihabı atıyor sonra düzeliyor ben 9 ay kullandım aradan 7-8 yıl geçti o gün bu günder bir tane bile sivilcem çıkmadı
Beycaamommy alptoyyy çay ağacı yağı tonik la rocshe posay yüz yıkama jeli c vitamini serumu düzenli kullanırım
bebelendikK Beycaamommy la posay benim sivilcelerimi dahada arttırdı o kadar para verdim olduğu gibi duruyor
-erCansu- alptoyyy hap o 5ay önce ve sonrasında hamile kalmamak lazım ama hepsini kurutuyor dudakları falanda biraz sıkıntılı bi tedavi ama keain çözüm
Melek_annesi_06 alptoyyy onca yıl süründüm bende de bu şekilde belki de daha fazlası vardı bir tek ilaç fayda etti bende çok zor bir durum ÎnşaAllah sende kurtulursun canım💐
Melek_annesi_06 alptoyyy Türkiye de aknetrent roaccutane diye geçiyor canım bence dermatoloğa bir randevu al uygunsa herşey başla derim hiç keşke demedim verdiğim en doğru karardı bence 💐