Asafecrin momanneee kızımın ismi ECRİN💕 Ama Asel, hüma nur.,ervanur,zeynep bu isimleri de begeniyorum
_tospikannesi momanneee Nil ve İpek isimlerini cok beğeniyorum ben hatta kızım olsaydı Nil İpek koymayı düşünüyordum 🌸
Adaaa_ momanneee kızının adı ne? Nare ve Okyanus çok hoşuma gidiyor. Hayal, Hazal, arven, bi arkadaşım Ahenk koydu değişik mesela 3. Kızına da Ayhüma koydu..
Bualemdeyeniyim 1234___ konudan cok bagımsız ama söylemeden gecemeyecegim gecenlerde fotonuzu görmüstüm masallah ben sizin bir cocugunuz var sanıyorum hic öyle durmuyorsunuz masallahhhhhh 💘
Etugc3 momanneee valla isim önerisinde bulunmıcam ama nacizane bisey soylıcem isim koyarken cocugun tasıyabılecegı bı isim koyun lutfen bazı cocuklara bazı ısımler agır gelıyo mesela benım oğlumuj oldugu gıbı bende ismini degsıtrmeye dusunuyorum sırf bu yuzden
momanneee Etugc3 hakkisin canım kızımın iki adı var birini sildirsem sadece Asya olarak mi kalsa yoksa ikisoni de sildirip başka mi koysam diye düşünüyorum. Majkeme sureci de 6-7 ay suruyms gerçi zaten simsi daha çok küçük 3 aylık napfm bilmym
2maviboncuk momanneee Özel değilse neden değiştirmek istiyorsunuz ve isimi ne önerilerinde; İnci Minel Tanem gibi değişik isimler güzel
ipekbocugu Ikizannesiiiii__ kızımın ismi İpek ben de inci yi çok severim ikisi arasından ipek i seçtim 😄 çok naif geliyorlar