madrefelice Yaprak sarması tarator ve salata zaten meze ortada duracak şeyler bunlar lazanyayı ben makarna olarak görüyorum şahsen 😂 illa lazanya yapacaksanız yanına birde sulu yemek şart mevsimi olsa taze fasulye olurdu
Enfalmina 2kizannesi- lazanya degilde manisa kebabı tada rosto kòfteyle yapılan altına patates püresi ve pilavla harika oluyo yanına künefe yada şerbetli bi tatlı
Enfalmina Enfalmina rostoyu yaomak istersen ustadan al tarifi diye youtubede videosu var onun yaptığı gibi yap bak pişman olmazsın
Cheddar 2kizannesi- lazanyayı herkes sevmez ve porsiyon olarak bi yemeğin yanına az servis edilerek konulursa iş görür onun dışında tek başına olmaz bence
Zebe 2kizannesi- bence riske atmayın pilavlı geleneksel bir şeyler yapın, lazanyayı herkes sevmiyor ☺️
cikolatahurma 2kizannesi- benimde geçenlerde ilk misafirlerim gelmişti Karnıyarık ve iç harcından patateste kızartıp koymuştum yanınada fırında but pilav salata meze ve çorba
Bebegimicin1 2kizannesi- bence lazanya yapma bana gore doyuruculugubyok herkeste sevmiyor ben evime ilk gelen misafirlerde corba pirinc pilavi firinda tavuk beyti kebabi yada islim kebabi tepsi kebabi gibi seyler yapiyorum yanina salata tursu tatli borek dolma oyle ortaya da koyuyorum kozlenmis patlican yogurtla oda guzel tavuk siron falan