2kizannesi- Kızlar ilk kez gelecek olan misafirlerim var, lazanya yapmayı düşünüyorum ama yanına ne yapılır bilemedim lazanya zaten ağır bi yemek 🙄 yanına ben şöyle düşündüm Çorba Lazanya Yaprak sarma Tarator Salata Yeterli mi sizce ?
Yusaydef 2kizannesi- bence yeterli ama bn ilk gelecek misaiflere lazanya yapmayı tercih etmezdim şahsen pilav yanına yenebilecek şeyler (patlıcan kebabı yada tavuk.. vs) yapmayı tercih ederim tabağı doldurması için afiyet olsun 🤗
Solocann 2kizannesi- lazanya da sarma da hiç doyurucu değil yani şahsen ben doymam menü bence hem az hemde doyurucu değil hafif yani 🤷🏻♀️
NunuDudu 2kizannesi- lazanya çok çok yenen bir yemek değil ya yanına mezeleri artırın bence. Patates ya da Karnıbahar graten olabilir kremalı. Chefandmom diye bir hesap var mezeleri çok iyi.
Sariiannee 2kizannesi- Lazanya yerine patlıcan oturtma,beyti kebabı,etli fasülye,kaşarlı köfte falan olabilir bence.. Yaprak sarması çok güzel ben ekmeğin arasına koyup yiyorum 🤣Ama misafir için doyurucu olmaz
2kizannesi- Yusaydef Yani bende öyle düşündüm ama onlar da sıradan gibi geliyo sanki eşime de normal zaman da onlardan yaptığım için 😂 yani yanını hani mezeyle salatayla falan doldurulur diye düşündüm ama 🥴
2kizannesi- Solocann Kız lazanya’nın neresi hafif 😂 lazanya kendi başına çok ağır bi yemek bence ya 🤔
Solocann 2kizannesi- bana bir börek gibi geliyor açıkcası😄 yani günlük için güzel de misafir için bilemedim birde sadece lazanya değil menü genel olarak az sanki:((
2kizannesi- NunuDudu Öylemi ya 🤔 bakayım o zaman bi dedigin sayfaya teşekkür ederim 🙈 yada menüyü değiştiricem bilmiyorum ya
2kizannesi- Sariiannee Kocam patlıcan yemediği için sağolsun evimize patlıcan girmiyor 😂 köfte tavuk falan da çok sıradanmış gibime geliyor ya ne bileyim daha farklı bi şey yapmak için lazanya düşünüyodum ama bilemedim
2kizannesi- Solocann Bilemedim şimdi ya 🤔🤦🏻♀️ fırında tavuk but patateste olur ama oda kolay ya ne bileyim 😂
Mora 2kizannesi- bence menüyü değiştir canım klasikten şaşma ilk misafirde hem bu kadar uğraşmazsın hemde garanti, tavuk patates köfte patates olabilir fırında karnıyarık olabilir pilav çorba salata birde tatlı tamam 😂
MevaninMelegi 2kizannesi- mercimek çorbası hasanpaşa köfte pirinç pilavı yeşil salata yoğurtlu havuç ayrıca varsa turşu olabilir tatlıda tavuk göğsü yazarken bile acıktım şuanda ☺️☺️
Siyahii 2kizannesi- lazanyadan başka bişey tercih etsen daha iyi olur sanki. Ama benm gittiğim misafirlikte lazanya yanına barbunyadan pilaki yapmıştı. Diğer şeyler klasik piav çorba karnıyarık tarzı