DenizSerap 14 Şubat’ta alacağı bir şeyi istemem 😫 Ama 15 şubatta dudak dolgusu parası verse yeter hahaahjkdkck
Glcnada DamlaDorukhan yok kız hemen marketten kağıt paraya dönüştürürdüm 😂 sonra gider birşeyler alırdım biz 1 kg kavanozda biriktirdik 1 tl 50 krş falan hamileyken 1çeyrek almıştık
DenizSerap Glcnada 2000 TL idi zam gelmemişse😬 verir de istesem sağolsun kendi düşüneceği bi konu değil zaten isteyeceğim mecbur😬
ecemm-6161 Glcnada eşim alacak bana hediyesini cok şükür bi eksiğim Yok evimde de herset var istediğimi alıyorum 😊🧿🤲🏻 Elhamdulillah Allah daha cok versin kim ne istiyorsa Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🤲🏻 Ben de bi pasta yaparım kutlarız
Mrv38 14 şubat bizim aynı zamanda nişan yıldönümümüz istediğim bi marka çanta vardı onu alacak bide yemeğe götürür diye düşünüyorum
Khaleesi Glcnada yemeğe çıksak şükür derim de hediye olarak anne bebek figürlü şık bir kolye ya da tektaş ne güzel olurdu 🤌🏻
DamlaDorukhan Tatlican senin için söylemedim kuzumm. Eşim poşeti verince kötü hissettim demek istedimm
BeniSahteSevme Evde giyinip süslenip gezmeye bahane arayan ben kesin öyle bise yaparım güzel mini bir elbise topuklu saç makyaj falan Güzel bir sofra kurarım Hediye zaten istediğimizi alıyoruz çok şükür yani önemli olan beraber vakit geçirmek 😍
birprensannesi__ Glcnada esim pek umursamaz öyle günleri bende çiçekten nefret ederim 4 şubat evlilik yıl dönümü onu bile kutlamadık hic hep birseyler oldu şimdide yeni bebeğimiz var yine hicbirseyi kutlamayacaz 🤷😅
Balarisi_melisEla DamlaDorukhan bozdur bozdur harca degilde birleştir birleştir harca olmuş bu😂😂🤣🤣5 i bi yerde mi yaptirsan acaba