NNeslihaNN deletedmom4842 sünnette olucaktınız dimi siz .🙂bende ayın 12 sine randevu aldım doktor yapılır derse yapıcagız bakalım çok korkuyorum düşündükce için cız ediyo yaaaa
DerenGrkemYetiker mhtphsyn bizde ateş ya da huysuzluk gibi hiçbir yan etki yapmadı. 10 gün sonra 4 aylık olacaz yeni yeni kabuklanmaya başladı.
deletedmom4842 NNeslihaNN Evet Pazartesi günü olacağız inşallah aklıma getirmemeye çalışıyorum ben gerçi abartıyoruz ama yine de ağladığı zaman panikle ne yaparım bilmiyorum benim oğlum çok uysal çünkü pek ağlamaz 😂
Burcakmstftmr Betuldalyan bize hemşiremiz 20 gün sonra tekrar çağırcam iz olmuşmu diye bakmak için dedi merak ettim kaç günde iz oluyor biz mi farketmiyoruz acaba
NNeslihaNN deletedmom4842 maşallah 🙂Allah saglıklı uzun ömürler versin. benim hiç aklımdan çıkmıyo ki bi geçsede Allah’ın izniyle kurtulsak
ZeynoEylul24 SevgiSungur sirkeli suyu kullanmayın. Doktorum bana kızmıştı ateşi vücudun içine atıyor siz kesiliyor zannediyorsunuz. Tehlikeli sirkeli su aklınızda bulunsun.
deletedmom4842 DerenGrkemYetiker Uyuşmanın etkisi geçtiği zaman nasıldı? İlk çişini yapma falan. Yani çok ağladı mı? Bize sünnet olmadan 4 saate kadar aç kalması gerek dediler size de dediler mi?
ygmr mhtphsyn 2. ay cok kotu.gecmio bizimki iyiydi hep uyku halindeydn 2 gun ama 4 ay asisi cok.fenaydi bacsklarini elletmedi iki gun agladi ateslendi😔allah kolaylik versin herkese
DerenGrkemYetiker deletedmom4842 yok canım 1 saat önce karnını doyur dedi doktorumuz. Anestezinin etkisi geçince biraz mızmızlandık ağladık ama öyle aman aman değil. Yarım paranox fitil verdik rahatladı hemen. Sürekli çişini de yapıyor herhangi bir rahatsızlığı yok.
deletedmom4842 DerenGrkemYetiker Anladım seni çok zorlamamış görünene göre umarım bizimde öyle olur çok sağol
Betuldalyan Burcakmstftmr dun gittim saglik ocagina aylik kontrolune asi yerine hic bakmadilar bende kontrol ediyorum herhangi bir belirti yok