agns annelikhalii açmalarına fırsat vermiyorum demek ki 2 çocuk büyüttüm hiçte hasta etmedim şükür ve evimiz sıcacık yatak odası hariç her yeri yakıyoruz bilgisizlik ya da cimrilikten değil böyle büyüttüm böyle alıştık çocuklarım babalarına çekmiş ve her mevsim çok terlerler ve terlemek daha tehlikelidir gecede 3 kez 7 yaşında ki oğlumun üstünü değiştiririm her anne çocuğunu düşünür korur siz çok şaşırmayın ayrıca evim muhafazalı dağ başında değiliz 😏
annelikhalii agns ben size siz çocuğunuzu düşünmüyorsunuz demedim bunu nerden çıkardınız Kusura bakmayın bu benim fikrim hala çok şaşırıyorum soğuk odada ben bile uyuyamam yani bir sorun isterseniz diğer annelere çocuğunun yattığı odayı isitmayan kac tane anne vardır? Ama sizede bisey demiyorum herkesin alışma tarzi farklıdır benim fikrim ben olsam yapmazdım
PelinByrktr Annemiyimben 20 derece uyku tulumu içine ince pijama takımı giydiriyorum üzerini de örtmüyorum 2 aylıktan beri bu şekilde uyuyor
Nisssss PelinByrktr fazla merak etme merak çok iyi değildir…söylediğim gibi -5 dereceye bebeğini bile isteye çıkarmış biriyle aynı dilden konuşmuyoruz demektir bu yüzden lütfen konuşmayı sonlandırın.
agns PelinByrktr Yahu belgesel de mi izlemiyor anlamadım dünya da o kadar soğuk yerler var çocuklar dışarıda eğer bunun mantığıyla hareket edilseydi Allah korusun zaten mümkün değil 🙈 hayat kışın dururdu baharla beraber uyandırdık artık annem Almanya da büyümüş biz hafif rüzgar esince kizar çıkarmadık diye kışın karda bile cikarmalisin der kafalar pırıl pırıl Maşallah
PelinByrktr agns Ya şimdi bir şey dicem insanları hor görüyor olucam o yüzden susuyorum. Herkes evladı için en iyisini bilir diyorum
agns PelinByrktr uymamak en mantıklısı zaten bana sardı geçen 😂😂 yatak odasını açmıyorum diye çocuğa vah vay cekmeler falan aman cvp vermemek en güzeli onun yüzünden ben de olmiycak şeyler dedim yani bu platformda olmiycak tahrik eder aman kapılmayın aman 😂😂
Oznur_0708 Annemiyimben doğudayız 20yada 19 a kadar düşüyor kundaklıyorum sıkıcak üstünde elyaf yorganı var yetiyor
Pineapple20 Annemiyimben uyku tulumuyla uyutuyorum 20-24 derece arasında tutmaya çalışıyorum genelde odayı
PelinByrktr agns Valla evler zaten sıcak açmasanız da 20 21 derece oluyordur ayrıca her annenin çocuk yetiştirme tarzı farklı, saygısızlık yapmaya gerek yok. Dehşete düşmüş pfff…
Yakamoz__00 Bana gire 21 24 arası olmalı..bizim en düşük 21.8 oluyor sabaha karşı bana soğuk geliyor.
agns PelinByrktr kesinlikle öyle ben terlememesine önem verdim hep e tabi ki soğuklarda yorgansiz yatırmadım ya da montsuz dışarı çıkarmadım şuursuz bir anne değilim şükür üstünde yorgan ev zaten sıcak her zaman kontrol eden ben ve ayrıca ona ne
Minikberin Annemiyimben nasıl bi tulum baktınız ben 2 gün önce lcw den 100 tl ye 2500 torkluk bi tulum aldım. Farklı şeylerden mi bahsediyoruz
Annemiyimben Minikberin yok aynı şeyden bahsediyoruz ben hiç lcw den bakmamıştım ona da bakarım diğer sitelerde çok pahalı demek ki teşekkür ederim 🙏
PelinByrktr agns ya ben yorgan falan örtmüyorum 2.5 tog uyku tulumu var, yorganı ağzına çekiyor korkuyorum yani açıkçası. İnşaat işçisi gibi yatırıyorsunuz demiş birine de, ayıp ya ağzı olan konuşuyor işte