Annemiyimben Gul-42 bi ara odayı 25 derece yapmıştım emzirmek için aldığımda çok terlemişti sıcağı hiç Sevmiyor bu soğuklarda bile montunun içinde en fazla bir saat durur ger çocuk farklı tabii
Annemiyimben Umay_ teşekkür ederim yaşadığımız yerde kalorifer ,doğal gaz hatta soba bile yok çok nadir köylerinde soba kullanan olur her ev klimalı klima da zor ısıtıyor 24lük olmasına rağmen bence de doktorlar da soğuk hava sıcak beden en sağlıklısı diyor 🙏
Annemiyimben Gul-42 Şu an oda 21.5 derece zıbın ve pijaması var üzerinde de ince pamuk pattaniye ve bir pazen battaniye yatmadan önce yatağı az ısınsın diye sıcak su torbası koydum yatarken çıkardım
annelikhalii agns cok şaşırdım gercekten kalorifer suluk yada oda nemlendirici gibi bisey kullansaniz daha iyi olmazmi ben bile soğuk odada yatamam bebekler cocuklar cok açıyor üstlerini
agns annelikhalii açmalarına fırsat vermiyorum demek ki 2 çocuk büyüttüm hiçte hasta etmedim şükür ve evimiz sıcacık yatak odası hariç her yeri yakıyoruz bilgisizlik ya da cimrilikten değil böyle büyüttüm böyle alıştık çocuklarım babalarına çekmiş ve her mevsim çok terlerler ve terlemek daha tehlikelidir gecede 3 kez 7 yaşında ki oğlumun üstünü değiştiririm her anne çocuğunu düşünür korur siz çok şaşırmayın ayrıca evim muhafazalı dağ başında değiliz 😏
annelikhalii Annemiyimben 30 derecede klima çalıştırıyorum cok sık üstlerini açtıkları için yani soğuk bilmiyor benim cocuklar hemen de usuturler
Annemiyimben annelikhalii akıl vermeyi hiiiç sevmiyorum herkes her anne nasıl içine siniyorsa öyle yapar 🥰 bir videoda izlemiştim ama doğal alışmaları iÇin bir saat de olsa soğuklarda üzerini giydirip dışarda tutmak gerekmiş
annelikhalii Annemiyimben bende duymuştum yeni doğan bebekleri bile karda disari çıkartıyorlar ama benimkiler herseyden nem kapiyorlar 3 aydır parka bile goturmuyorum mikrop kapmasinlar usutmesinler diye
Senemsedat133 Annemiyimben klima 29 derecede canlı çalışıyor birde üç gözlü UFO var oda yanıyor elektrik faturasını hiç sorma ama sıcacık oluyor oda UFO+klima oda sıcaklığı 22 derece sabaha kadar gayet güzel uyuyoruz ne terliyoruz ne çok soğuk oluyoruz tam ayar bebeğe de ince bir battaniye Allah’a şükür dereceyi hep sabit tuttuğundan hiç hasta olması masallah diyeyim
annelikhalii agns ben size siz çocuğunuzu düşünmüyorsunuz demedim bunu nerden çıkardınız Kusura bakmayın bu benim fikrim hala çok şaşırıyorum soğuk odada ben bile uyuyamam yani bir sorun isterseniz diğer annelere çocuğunun yattığı odayı isitmayan kac tane anne vardır? Ama sizede bisey demiyorum herkesin alışma tarzi farklıdır benim fikrim ben olsam yapmazdım
PelinByrktr Annemiyimben 20 derece uyku tulumu içine ince pijama takımı giydiriyorum üzerini de örtmüyorum 2 aylıktan beri bu şekilde uyuyor
Nisssss PelinByrktr fazla merak etme merak çok iyi değildir…söylediğim gibi -5 dereceye bebeğini bile isteye çıkarmış biriyle aynı dilden konuşmuyoruz demektir bu yüzden lütfen konuşmayı sonlandırın.