aliMommy Kızlar ciddi ciddi almak istiyorum lütfen dalga geçmeyin nasıl alabilirim Sipraktin diye bir şurup varmış iştah açıyormuş bilgisi olan var mı
Filtrekahvelianne2 aliMommy ben verebilirim sana şaka bi yana bı sağlık testi yaptirin isterseniz yada bu durum genelde genetik diye biliyorum
Baltopu aliMommy canım cocuklara alerji için verilen bir şurup o,yan etkisi iştah açıyor.7 ay kullanmıştım aşırı uyku yapıyordu gözümü açamıyorum bıraktım 3_4 kilo almıştım o dönem
Emelss- aliMommy ben kullandım iştah çok acıyor kilo da aldım ama öyle çok değil 2-3 düzenli kullanamıyordum çünkü çok halsizlik ve uyku yapıyordu e kullanınca en çok kızım etkileniyor du ilgilenmek için takatim kalmıyordu. Düzenli bir şekilde kullanan arkadaşım var toparlanmıştı baya bende tekrar alacağım o ilacı kızım 2 yaş oldu kendi kendine oynayabildigi için gerek kalmayacak pek🤗
Deletedmom5284 Emelss- küçükken çayla karıştırıp yerdim ben zayıf bi çocuktum sonra kilo almaya başladım tek bildiğim bu 😂 evet gerçekten çok şekerli midemi kaldırıyodu bazen 🤢 makarna ye her gün pirinç pilavı ye ama tıka basa ye 😂 sen benim komşum olsan sana fena kilo aldırırım ahahahas
cottoncandy Daha önce o şurubu iştahımı açması için kullandım uzun süre, ama verim alamadım. İştahımı açmadı, sadece uyuttu beni. Onu içince sürekli uykum geliyordu uyuyordum. 🤷🏻♀️
Emelss- Deletedmom5284 ahahha keşke olsam herkes rahatsız yeme seklimden halbuki yedigimin . Farkındayım ama az yiyorsun diyen var 47 kiloydum geçen baktım sadece 1 kilo almışım hep 47- 48 bu beni üzüyor 🤦 bende de şöyle bir sorun makarna,pilav,hamur işi sevmiyorum ona rağmen yedim olmuyor 🥺
agns aliMommy vallahi dalga geçmiyorum Nutella ye ama öyle böyle değil benim gibi hunharca bak nasıl alıyorsun
Deletedmom5284 Emelss- düzenli yemelisin inanki makarna çok çok kilo aldırıyor, ben varya öküz gibi yerim yanına soğan kırarım ekmekle makarna yiyorum yani Allah’ım kendimden nefret ettim sonra niye kilo veremiyorum diye ağlıyorum
Emelss- Deletedmom5284 estağfurullah:) affiyet olsun da deniyorum şu aralar 🤗 eşim ve kızım makarna aşığı sık sık yapılıyor ay inşallah alırım ya😂 bu arada ciddi bişi yazınca gülesim geliyo yanlış anlamayın profil den dolayı bazen yorumlarınızı görüyorum ciddi mi değil mi diye çok düşündüm çoğu kez😂😂
NukleerBaslikliKiz Emelss- Almazsın büyük ihtimal bende kendimi bildim bileli hiç alamazdım ta ki antidepresan kullanana kadar. 10 kg aldırdı bana bıraktım ilacı şimdi 52 yim. Ben de 48 den yukarıya çıkamazdım hiç. Kan değerlerine baktır kansızlık varsa demir ilaçları da iştah aciyo
Cemre_61 aliMommy özellikle gece yiyin ne buluyorsanız yiyin benim yerime de yiyin 🙈 şifa olsun löp löp et olsun şaka bi yana Görkem karman kilo aldıran kürler paylaşıyor bir deneyin isterseniz 🥰💐
Adarhewi Evet alerji şurubu ama istahta acıyor ben baya kulandim çok iştah açıyor tatlı yeme isteği çok oluyor tabiki uykuda yapıyor ama düzenli kulanirsan uykuda düzene giriyor bedenin alışıyor hergün aynı saate iç bir hafta alışır beden.ben uyumadan önce iciyordum sabaha kadar uyuyordum sıkıntım yoktu.tabi bebek yokken.bu arada uykunu alamasan ters tepiyor sinir yapıyor dikkat et.😊
Emelss- NukleerBaslikliKiz kan degerlerime baktırdım diyetsiyene de gittim fakat doktor metabolizma çok hızlı dedi, kansızlık yok demir eksikliği yok dendi bana,🤦 su içmeyi de durduramıyorum günde 4,5 su içerim.