Emelss- Minikbirkalp benim ki de öyleydi arar söylerdi sesini duyuyor yapma diyor. bebeğim 2 yaşında artık canım yanıyordu 🤗 zaten yeterli bir süreydi😄 inşallah çok kolay bir şekilde sütten kesilir Allah yardımcın olsun 🤗 ya🌼
Minikbirkalp Emelss- ay amin inşallah bundan sonra bir bu kadar da geleni emziricem boş durmak yok bana ☺️😔
RundownMom Minikbirkalp eğitime katıldım. Kademeli sonlandırdım. Memeye çok düşkün olmasına rağmen tahmin ettiğim kadar zor olmadı şükür. İnstagramda bununla alakalı eğitim veren psikologlar var. Katılabilirsiniz.Ben iyi ki katılmışım diyorum
yuhumgeliy @Emelss- bloggeranne bıraktırırken çok göğüs ağrısı çektin mi ne kadar sürede sütün kesildi bir de hani emmedikçe süt doluyor ya o gün sonra nasıl yumuşuyor göğüs o ağrısı sertliği gidiyor çok merak ediyorum 😂 ileride bıraktıracağım zaman çok korkuyorum ağrıdan
Emelss- yuhumgeliy yok ya göğüs ağrısı sadece 2 gün az sürdü soğuk uyguladım sütüm gitti🤗 ama küçüldü ya 😂🤦bir hafta kadar sürmedi kesilmesi darısı başınıza inşallah sizinkide çok hızlı kesilir 🤗🤗
bloggeranne yuhumgeliy bıraktırdım ertesi gün ağrım oldu mecbur biraz sağdım ve döktüm ama ondan sonra ağrım olmadı şuan elimle sıksam bile geliyor eskisi kadar değil zamanla geri gidecek herhalde
Arya- Minikbirkalp senin suan bırakman gerekiyor zaten ben emzirirken hamile kaldım cok düşkündü inan Alşah yardım etti bana bir kes vermedim döndü durdu istedi sonra hiç istemedi bitti gitti
Minikbirkalp Arya- doktorum sıkıntı olmaz dedi bende emzirdim bu zmn a kadar ztn süt yok tiryakilikten emiyor ☺️ ama artk Onuda bırakması lazım ☺️
RundownMom Minikbirkalp ben meme bırakma eğitimini psikolog aysu karacadan aldım. Çocuk ruhu psikolog da veriyor. İnstagram adı bu yani. Aysu hanımınki memeye bay bay diye geçiyor
Minikbirkalp Emelss- teşekkür ederim ,❣️ kalbi güzel insanın duası da güzel olurmuş Dua na talibim ☺️☺️
bloggeranne Minikbirkalp bizim hala uykunuz düzene girmedi ara ara uyanıyor aktardan almıştı herhalde yengem tam bilmiyorum ben ondan alıp kullandım
Esra11 Laylaylaylaylom zaten aşırı bi sütüm gelmiyordu ama Yinede ağrı çektim çevremde ki herkes yapma dedi ama ben ağrıyı kesmek adına sabah akşam azıcık süt sağdım onuda 2gün yaptım ve sonra kendi kendine bitti