Meltemavi Merhaba anneler kızım 10 aylık yaban mersini yedirmek istiyorum siz hiç yedirdiniz mi? Tarif verirmisiniz
Cancansmom Meltemavi 8 aylikti sanirim,ama benimki pek alerjik değil, googledan tam zamanina bakin. Bir de yuvarlak oldugu icin catalin yan tarafi ile bazen elimle düzleştiriyordum ilk baslarda. Boğazına takilir diye korktuğum icin.
Meltemavi Cancansmom pankeke felan katıp yediririm diye düşündüm bende ama kimse de yedirmiyomuş öyle
Saco0025 Meltemavi Ben kurusunu yediriyorum kızım bâyılıyır hem daha faydalı hem de ulaşaması daha kolay.
Deletedmom5284 NukleerBaslikliKiz bazen migrosta oluyo ordan alıyorum ama artık görmüyorum hiç trendyoldan aldım bi kere 😂
Firdevs167 Meltemavi çok severim yaban mersini 🫐 🙂 doktoruma sormuştum oğluma da yaban mersini verebilir miyim diye 9. Aydan itibaren verebilirsin demişti bana
NukleerBaslikliKiz Deletedmom5284 bizim oralarda kızılcık olur onun tadı da mayhoş gibi hiç sevmem bakalım bunu sevecek miyim 😀
Deletedmom5284 NukleerBaslikliKiz yok ay daha başlamadım ama daha önce diyetteyken yapıyodum bide livaya yapıyorum ara öğün olarak tahin pekmez ekliyorum 😂😂
nneslihan Meltemavi yaşından sonra vermeye başladım. Bazen direk kütür kütür yiyor, bazende yoğurduna koyuyorum. Bir kaç kerede pankekine koydum ama şimdi yemiyor öyle