Feyyyzza Aylis06 Rezzan Deletedmom5284 Eloffs Bilge_anne27 Saafie Nr1934 _tospikannesi kızlar faturam geldi 230 tl😀 buayda yırttık
Tansu67 Feyyyzza 45 de yanıyor 2 petek 245 geldi ama önümüzde ki ay bilmiyorum ne gelir 1 aydır değişmedim 45 i
Saziyersin Feyyyzza gecen ay 5 petek yanıyordu 40 ila 46 arasi çalıştı hep 480 geldi bu ay bekliyoruz bakalim
Saziyersin Feyyyzza Vala oyle binada bizden başka kimse yok Alt dükkan üste oturan yasin gelir sadece oyuzden hep sabit 46 da yakıyoruz havalar hepten soğudu derece de artabilir oyuzden Allah hepimizin yardımcısı olsun bu devirde hersey ateş pahası
Aylis06 Feyyyzza eşim fatura gelmeden ne kadar olduğunu görebiliyor sayaçtaki kullanım numarasını yazıyor bizim doğalgaz sepaşa bağlı sepaşın sitesinden bakıyor sizde bu şekilde öğrenebilirsiniz.
Feyyyzza aysenurkerem YusufaArden Alminazli Gizoooo Kartopu1 Eminerd Saafie Nr1934 kızlar bisey sorcam az önce 42 den 46 ya aldım petek cok güzel yanıyordu. Simdi 46 da hala ama ılımış. Neden ki sizde de böyle oluyormu. Kendi kendine mi ayarlıyor napıyor.
Nr1934 Feyyyzza peteğin havasını al suyunu boşalt sonra çok güzel ısınır ve devamli aynı ayarda kaldım aç kapa yapma.
Aylis06 Feyyyzza sayaçta yazılı olan numarayı yazıyor kullanım miktarına göre site kaç tl olduğunu gösteriyor yani fatura kesilmeden önce ne kadar kullandığınızı görebiliyorsunuz. Uykusuzluktan toparlayamıyorum cümlemi 🙈 umarım anlata bilişimdir.
Aylis06 Feyyyzza tek petek yakmak yada gündüz kapatıp akşam açmak daha çok tüketim sağlıyormuş tek petek yakınca o odanın ısısını iyi korumak gerekiyor kapı altından vs soğuk gelmesi ısıyı ister istemez etkiliyor benim bütün odalarım yanıyor kombi 50 de termostat ile dereceyi ayarlıyoruz istediğim dereceye gelince otomatik kapanıyor
Sultan90 36 38 arası yakıyoruz 4 petek 590 TL geldi 😔😔 ve eşim işten çıkarıldı,bebeğimiz küçük 🤲🤲 bir kapı açılacak inşallah
kubraanne Sultan90 ah canm ayniyiz benim esimde isten cikarildi aylardir issiz kimse işe almıyor faturalar birikti odenecek krediler var ah ahh allahim bi kapı acsin insallahhh cok zor 😒
Feyyyzza Eloffs tek petek yandıgı için mi öyle oldu acaba? İnt baktım az önce 3 petek yanması gerekiyormus en az.
Feyyyzza Aylis06 canım benim bebegin mi uyumuyor neden uykusuzsun? Allah yardımcın olsun teşekkür ederim
Eloffs Go_ya_sa bizimkiler öyle 2 oda yanio oda ara sıra Ha yoksa yatak odasından çıkmıyorum ama 592 geldi