istanbullugelin34 Yaa arkadaslar göğsü mastit olan varmı nasıl kurtuldunuz ne olur yardım edin bana bu durum yuzunden hiç keyfim yok 😔
Denizfdn istanbullugelin34 canım duş al banyoda göğsüne sıcak suyla masaj yap sonra parol iç sabah akşam kurtulursun
Deletedmom_61 istanbullugelin34 hiçbir şey işe yaramadı antibiyotik kullandım geçti ama göğsümü sagip bosalttim ağlaya ağlaya
Avsininannesi15 istanbullugelin34 yuzkere mastit olan biri olarak söylüyorum sadece havluyu sıcak suya bas göğsüne koy soğuyunca yine aynısını yap sadece bu geçiriyor.
Deletedmom_61 istanbullugelin34 5.gun kızarıklık geçti korka korka emzirdim biraz ağrı yaptı ama 6.gun tamamen emzirebildim of ağrısını hatırlamak bile istemiyorum çok geçmiş olsun kuzum
istanbullugelin34 Deletedmom_61 çok sağol valla bir ara bende zor emziriyodum yine öyle olucak sanki gecmedi bir türlü
iperir_bul Mastit :( bende ateş titreme halsizlik ağrı yaptı mecbur antibiyotik kullandım bir haftada geçti ama göğsümdeki kızarıklık bir haftadan fazla sürdü hatta göğsüm soyuldu resmen Allah bir daha yaşatmasın kimseyede yaşatmasın
Miydm istanbullugelin34 bende doğum yaptığım gün doktor kontrol ettiğinde göğüslerin çok kötü demişti mustelanın göğüs ucu kremini yazdı onu kullandım emzirirken birde göğüs kalkanı aldım e bebekten oda nemli tuttu şuan 15 günlüğüz geçti 3-4 güne
twofruits istanbullugelin34 sürekli emzirdiğim halde tam boşalmadığı için göğsüm oldum maalesef aşırı ağrı ateş titreme yapıyor emzirdim geçmedi sağdım geçmedi sertleşti iyice lahananın yaprağını el parçası kadar kesin soğuk suda yada buzlukta bekletin biraz koyun 20 dk ağrısını alıyor ama kesin çözüm değil ağrıyı alıyor ben en son acile gittim genel cerrahi de randevu bulamadığım için antibiyotik verdiler onu kullanınca geçti emzirmeye engel değildi bu arada ona göre veriyorlar zaten ile dereceyse deride yanma kızarıklık olmaya başladıysa bi doktora gidin derim
istanbullugelin34 twofruits gittim antibiyotik verdi kullandim gecmedi ultrason verdi çektiremedim ama iki defa antibiyotik kullandım gecmedi belki pes pese kullansaydım fayda ederdi ama 2 antibiyotigin arasinda zaman vardı
Minibebeduru istanbullugelin34 ben olmustum gecmis olsun cok kötü bisey gercekten.. genel cerraha bile gittim acıdan ama herkesim dediği tek şey sürekli sıcak kompres sonra sağmak ve emzirmek baska bi yolu yok sanırım
Aybarss03 istanbullugelin34 evet sıcak su doldur bı leğene. Birde küçük havlu bas suyunu sık sonra göğsüne koy. Sonra arada masaj yap. Bir tek o iyi geliyor
Avsininannesi15 istanbullugelin34 evet brn ütüyle ısıtarakda denedim geçmedi okadsr cok mastit oldumki bebegim 18 aylik olunca bile mastit oldum doktor surekli sicak havlu koymami söyledi ve gerçekten geçiriyor. acısını cok iyi bilirim insallah çabucak gecer