Bude Akifmirza benim bebeğim de ikinarak yapıyor suratı kizariyor hatta yaparken doktor bazı bebeklerin makatlari dar oluyor düzelir zamanla sıkıntı yaratirsa çocuk cerrahina gosterebilirsin dedi. Bizde bi sıkıntı yaratmıyor götürmedim o yuzden
Zeliha66 Akifmirza poposunda catlak olabilir. Benim kizımda cok ıkiniyodu catlak varmis. Inek sütü alerjisi simdi diyet yapiyorum
Akifmirza gokturkhicret55 aynn öyle ilk zamanlar normaldi yapabiliyoru sıkıntı yoktu şimdi zor yapıyor
gokturkhicret55 Minikprensannesi bunun ıcın ne yapmam gerekiyor acaba anne sutu alıyor bebeğim ve süt ürünleri yiyip içmiorum
Minikprensannesi gokturkhicret55 süt ve süt ürünleri fındık fıstık tahın vs seyler yememen lazım dışkısı duzelıyormu diye bakabılırsın
Suluusepken gokturkhicret55 fito ve hamazinç krem verdi doktoru. Kızımda vardı köpük gibi fışkırtarak çıkıyordu kakası ve kakasında lökosit çıktı süt ürünleri alerjisi var dikkat et Demişti. Paketli gıdalardan da uzak durmak gerekiyor. Bu kremler sayesinde makatı yumuşadı ve normale döndü 🙋♀️
Zeliha66 Akifmirza poposuna fenerle baktım tuhaf kıpkırmizıyda süphelendim dra gittigimizde oda baktı dogruymus krem faln verdi alerjisi var alerjik bisey yeyince geri catlagi cogaliyo
Zeliha66 Akifmirza süt ürünleri yumurta susam tahin tavuk badem havuc bunlar bildiklerim kati diyetteydim simdi diyet aciyorum süt yumurta haric