Bestmoms Merhaba hanımlar ya benim sorum olacak aramizda varmi benmim gibi sabah kahvaltisini hic sevmiyorum gec uyanıyorum 11 gibi veya 11 buçuk hiç canim kahvalti yapmak istemiyor yanlis bisiy biliyorum napmam gerekiyor yapmak icin yaa sizler napiyorsbz
Mavisanasi Bestmoms sabah kalkar kalmaz asla canim istemez kahvalti kızımın d vitaminini veririm altini alirim karnını doyururum kızım uyuduktan sonra bir sigara içip öyle yapıyorum kahvaltıyı
susunbebekuyuyo Bestmoms onun yerine atom içecek tarzı bir şey yapabilirsin haşlanmış yulaf kefir meyve yoğurt falan bir şeyler enerji verir en azından bende mecbur yapıyorum
Duyulurum Bestmoms çoluk çocuk yok mu 😄 kesin vardır da hani istediğim saatte uyanıyorum yatıyorum kalkıyorum canım istemezse yemiyorum imajı çizmiş post. Canınız istemiyorsa yapmayın kahvaltı şart değil kural değil. Kahvaltı yapmayıp sonradan ipin ucunu kaçırıp kilo alıyorsanız farkı alternatifler deneyebilirsiniz. Tam tersi iştahsız ve zayıfsanız yine de sevdiğiniz bir şeyler atistirin sabahları
Bestmoms Duyulurum var ben yiyemiyorum diye kizimda yemiyor ama sıkıldım yani bu durumdanda istikrarli olmak istiyorum şükür 57 kilo olmuşum yani cok şükür
Duyulurum Bestmoms ben sabahları baya aç oluyorum. İştahım çok olmuyor ama karnım baya gurulduyor sabahın 7sinde 🤦🏻♀️ gece çocuğa çok utandığım için ve gece su bile içmediğim için böyle oluyor. Uyandıktan iki üç saat sonra kahvaltı yapıyorum ben iştahım o zaman acikiyor yoksa uyanır uyanmaz aç olsa da insan bir şey yiyemiyor
birprensannesi__ Bestmoms ezelden beri alışamadım şu kahvaltı isine okul iş derken kahvaltı alışkanlığım olmadi evlendim esim sabah yok öyle dünyaları hazırlasalar bile 2 lokma yer kalkarım bir kere alismadiysan zor
Bestmoms birprensannesi__ he ya ama artık yaomak istiyorum yapan insanlara hayranım hazirlamayida sevmiyorum 😂 nasil olacak bilmiyorum
birprensannesi__ Bestmoms alışmışım pogaca yemeye çay bile içmiyorum o derece pogacalardan basla istah açıcı şeyler hazırla canın çeker yada hazır al benim migdem bulanıyor yapmiyorum
-erCansu- Bestmoms bi ara aşırı severdim hatta sadece kahvaltı yapardım okdr 🤣 ama bi senedir kahvaltı yapamıyorum hiç canım istemiyor önce oğlumu doyuruyorum o arada bi bardak çay içiyorum sonra kendi işlerimi bitiriyorum ondan sonra bişeyler yiyorum 🤣 adam akıllı yumurta falan yemediğim içinde geberk gibi demir değerlerim yerlerde zaten ette sevmem 🤣🤣
-erCansu- Bestmoms o annem işte kmse olmasa bile özenle kahvaltı hazırlar 🤣 ama dışarda serpme kahvaltı severim bak hem gidene kadar baya zaman geçmiş oluyor hem hazır ya jshsjs 🤣
Derya_123 Bestmoms Bebeğimin karnını doyuruyorum sonra bi güzel kendine kahvaltı hazırlıyorum oturup öküz gibi yiyorum😂😂çoçuğun karnı doyana kadar ne yiyeceğimi düşünüyorum kafamda çünkü çok aç oluyorum sabahları😂😂açken ben ben değilim hiç duramam kahvaltısız