Petekumsal Yemiyordum çok dikkat ediyordum baktım olmuyor herseye rağmen gazlı ikiniyor sancılı bende bıraktım artık yiyorum iciyorum ama kimyon kaynatıp bebeğe veriyorum biraz iyi geliyor.
Yavuzun_annesi Mehmetmirza bende yememeye başladım acaba benden mi kaynaklanıyor die denemek için ama yiyecek bi şey bulamıyorum hergün makarna da sıkıyo
Mehmetmirza Yavuzun_annesi Simdi sadece limonata içmiyorum değişik bir sekilde gaz yapıyor çocukta 😂😂 ama onun dışında tursudan tut kolaya kadar her şeyi yiyip içiyorum canım . Yemeyince Bu seferde süt olmuyor 🤷
Petekumsal Yavuzun_annesi gunde bi kere yatmadan iki tatlı kaşığı kadar veriyorum sende içebilirsin sütüne karışır daha da rahatlar
ESBSS Petekumsal bebeğiniz nakadarlik bende vermek istiyorum fakat daha 2 aylık kaldırabilir mi bilmiyorum bu gaz sıkıntısı çok fena zorluyor benim ufaklığı
Nanashi Hastalanmayancocuk diye bir hesap var orada ayrıntılı gaz konusu anlatılmış. Bir kolik annesi olarak tavsiyelerini çok yerinde buluyorum hesap sahibinin.
Ozanozi Yavuzun_annesi çok bariz olan gıdalar dışında çokda kasmayın ozaman hiç bişey yiyemezsin buda sütü etkiler. Bebek gazlıysa gazlı yapacak bişey yok. Bizimki kıvranıyordu mommy’s bilsin gece damlasını kullanmaya başladık. 4 saatte bir. Amerikadan getiriliyor uş içerik çok temiz artık türkiyede de varmış. Biz ilk gündüz damlasını kullandık ama doktor değiştirince damlayıda gece olarak değiştirdi. O gün bugündür çok iyiyiz. Uykusuda düzene girdi. Tek dezavantajı çok pahalı. Ama 3.aydan sonra keseceği içni doktor değer diye düşündük.
Acemiannnne Ozanozi kacinci ayda kullandiniz ne kadar kullandiniz detaylarini yazabilmeniz mumkun mu bend ekullanmayi dusunuyorum da
Krgz-2007 Ozanozi hadi ya henüz Türkiye’ye gelmemişken eşim çok övüyorlar diye getirtmişti yurt dışından bize hiç fayda etmedi biraz kullandım sonra attım üstelik bana söylenen ölçüde kullanımda en fazla bir hafta gidiyordu size fayda ettiğine sevindim.Siz ne kadar süre kullanıyorsunuz bir şişeyi
Ozanozi Yavuzun_annesi biz gaz damlasına başlamadan önce ben günde 1 buçuk litre Rezene çayı içiyordum gazı gitsin diye ama yine fayda etmedi akşamları da iki kaşık veriyordum yinede kıvranıyordu. Çok gazlıydı benim oğlum.
Yavuzun_annesi Kagansmother yani inşallah öyledir çünkü benden dolayı böyle düşüncesi aklımdan çıkmıyor vicdanım huzursuz oluyor
sibellllo Kagansmother kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum sütlü bi kahve içeyim çocuk kıvranmaktan kusuyor resmen gaz yapan hiç bir şeyi yemiyorum oma rağmen gaz bombası yediğimde sabaha kdar uyumuyor
Neslihan-55 Yavuzun_annesi herşeyi yiyip içtim 4-5 kupa da rezene kimyon anason papatya kişniş ıhlamur karışık bitki çayı var ondan da kendim içtim bebeğe de sütten geçti sanırım ki gaz sıkıntısı çok şükür bitti bir de nurse harverys kullandım
honeyybee_ Yavuzun_annesi cikolatayi az yiyordum kuru fasulye nohut mercimek yemiyordum gazli icecekler kesinlikle yok onun disinda acı yemiyordum ilk 4 ay dikkat ettim sabah aksam kimyonlu rezeneli cay yaptim ictim ne yaparsaniz yapin olucak ama ben vicdanen de dikkat ettim bile bile de yemek olmaz (kendi fikrim)
Ayselplt Yavuzun_annesi canım kendini hiç suçlama gazlı bebek her şekilde gazlı sana tavsiyem yemeklerden sonra 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon koyup iç bebek rahat rahat gazını cikartiyor bir de rezene iç günde 2 yada 3 bardak falan hem sütte yapıyor
Danerys Mehmetmirza kimyonu bebeğe içirme. Yenidoğan daha o. Gaz damlaları var onlardan alın. Kendiniz de herşeye kimyon dökün. Pizzaya hamburgere bile döküp yedim inanın o zamanlar
Aylinnn35 Yavuzun_annesi bebeğim 2 aylık ve gaz sorunu var ben dikkat ettiğim halde yediğime. Çocuk Dr u relamax diye bi damla yazdı, sütteki laktoz un rahatsız edici etkisini ortadan kaldırıyor. Şükür onunla Rahat ettik. Yavrum sakinleşti uyuyabiliyor
Seymatasdemir Ne kimyon ne rezene ne anason ne gaz damlasi ne bilmem ne hepsi bizim için sınıfta kaldı ise yaramadı tek işe yarayan kefirdi hem ben içiyorum hemde kendisine veriyordum çok şükür rahatladık 18 aylığa kadar tek çözümümüzdü
Hilalyildz Yavuzun_annesi inanır mısınız aylarca çoğu şeyi yiyemedim çünkü yediğim zaman gazı çok daha fazla oluyordu. Yoğurt, Karnıbahar, baklagiller, kabak, süt, brokoli, ve bir çok şeyi yiyemedim. Yumurta, tavuk, et, olarak besleniyordum