afraninannesii Doğalgaz faturam tam olarak 998₺ geldi. Keşke 2₺ daha ekleselerdi de 1000₺ olsahdı. Normalde 600 geliyordu. Şaşkınlık içindeyim. Sizin faturalar kaç geld???🥺
Ayseege6156 afraninannesii 170 -270 - 380 en son fatura üstelik hep 60 da yanıyor gece gündüz 5 petek yanıyor
Aliveannesi96 afraninannesii bizim geçen ay deli gibi yanıyordu 350 TL geldi bu ay daha düşük yaktık 650 gelmiş şok olduk bizde kombinin oda termostatını yere düşürmüştüm sıfırlamak gerekiyormuş o zaman ondan oldu die düşündük
afraninannesii Ayseege6156 70te yanıyor. Evim büyük Petek sayısı fazla 😮💨 ama çok gelmiş yani max 800 bekliyordum
yuhumgeliy Ayseege6156 kız ne kadar az geliyor bize 377 geldi 3 Petek yanıyor sadece ve en fazla 45te yakıyoruz yatak odası sanki hiç yanmıyor gibi buz düşün
Banu43 afraninannesii tabiki yakmak durumundasiniz ama cok gelmis size kacta yakiyorsnz bilmiyorum ama kombide sıkıntı mi var petek temizliğini yaptirdinizmi
1Emirbebek afraninannesii ben de 70 te çalıştırıyorum ısınmıyor maalesef. Kac petekle geldi bu fiyat? Ve nerede? Geçen ay 55 derece ye 3 kucuk petekle 490 geldi bizim. Ankaradayım
Alyamom1 afraninannesii günlük bakabilirsiniz netten ne kadar yaktığınıza ona göre dikkat edebilirsiniz biz öyle yapıyoruz ☺️
afraninannesii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ya evimiz biraz büyük özellikle salon büyük. 50de yakınca falan asla ısıtmıyor. 😁💐
Irmakprensesinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bizim de 60 da yanıyor kızım 5ay 16 günlük kucuk o yüzden ufacık ewin ısısı soğusun hemen usur
Fatosef afraninannesii dogalgazimiz yok malum antalyadayz ama klima var dün supriz yaptılar sagolsunlar 994 tl elektrik faturam geldi. Şimdi kara kara düşünüyoruz nasıl öderiz diye 🤷♂️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi afraninannesii 40-45 arasında doğalgaz. Yoğuşmalı ev ısısı sabit tutuyor kendi kendine yükseliyor düşüyor. 324 lira 5 petek.
afraninannesii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bu sabit tutma olayı bizde yok sanırım. Sürekli yanıyor çünkü kombi🧐
mavibozkurt 860da biz dağ eteğinde. Kar dağda soğuğu burda. 50-60dab7petek yanıo. Bu yıl kombiyi değiştik Alarko yoğuşmalı. Değişmesek heralde 1500oderdik isinamazdik da.yalitim da var ama çok kaliteli değil.