Minigimbenim Kızlar bebeğime hamak aldım. Ama daha 2 aylık içine çok gömülüyor. Hamağı nasıl kullanabilirim? İçine babynest koyup kullanmayı düşünüyorum ama yine içine gömülür mü emin olamadım. Babynest ile kullanan oldu mu? İyi olur mu acaba?
alvisinannesi Minigimbenim daha çok minicik 😍 ben 4 aylık iken koydum ama baddaniye koyabilirsiniz bence
ezgicomert Minigimbenim ama sanki hamağın amacı biraz içine gömülmesi değil mi? Öyle olunca kendini anne karnında gibi güvende hisseder diye düşündüm ben
CgdmStk CgdmStk Minigimbenim gec gordum kusura bakmayin, benim hamagim bu linkteki hediye gelmisti, icine de pierre cardin marka reflu yatagini koydum hala onda yatiriyorum bebeğimi suan 4. Ayina girecek. Reflu yatagini da trendyoldan almistim. https://ty.gl/h0dwztg3ay
cemreninnannesii Minigimbenim bebek mağazalarında ince yatak tarzında süngerler satılıyor ben ondan almıştım çok rahat etti
Vanilya Minigimbenim Babynest veya reflü yatağı iyi olur canım. Veya yan yatırma yastığı var onlardan kullanabilirsin
elalina Minigimbenim annem içine minder yaptı ben onu katıyorum canım bende kullanıyorum öyle rahat oluyor
Elifiknr Minigimbenim bende hamak kullanıyorum kullanmadığım el örgüsü bi battaniye var ortasına onu koyuyorum rahat ediyo
yaprak_34 Minigimbenim bebeğin sert zeminde yatması gerekmez mi ,omurgası eğik olmasın diye ,isterseniz bu konuyu bir araştırın .Naçizane fikrim .
NEHIR21_BULUT18 Minigimbenim bende kızıma kullanıyorum doğduğundan beri ölçü alıp tam orta kısmına göre ince tahta kestirdim üstünede yatağını koydum ele avuca geldikten sonrada tahtayı çıkartıp battaniye katlayıp koydum tamamen gömülüp rahatsız olmasın diye