Kadriyedoruk Merhaba anneler kaka tutma problemi yaşayan varmı ncok zor durumdayiz geçmiyor bir türlü
AntiFilozof Kadriyedoruk ben hatırlıyorum 6-7 yaşımda kadar yaşadım bu problemi oyunu bırakmamak için tutuyordum🤣 ödül sistemi gibi bişey uygulasanız çok iyi olur bebiş için
Kadriyedoruk Busraa5858 1 hafta haldediyosaj geri başlıyor ilaç kullaniurium sürekli magnezyum en iyi geldi
Nil2736 Kadriyedoruk benim oğlmda 3 yaşında aynı dert bizdede var… pndan hep midesi bozulsun isal olsn ve tutamasn die uğraşıorz.yoksa asla yapmıo yapmadıkça kaka sertleşio. Ve bezi bırakamadı. Siz bıraktınızmı
Kadriyedoruk Nil2736 bizde aynu briakmadik bezi 1 senedir var bu durum zaten yapsin da nereye yaparsa yapsin modundayiz magnezyim ishal yapti baya iki gündür tutamıyo
Kadriyedoruk Nil2736 magnezyum calsine ben valla forumlardan okuya okuya buldum ilk gittiğimde dr ye duphalac ve lavman vermişti son gittigimde de direk psikojik dedi birakin yapmassa yapmasim eninde sonunde yapacak dedi😑
Kadriyedoruk Nil2736 sorun siz yine de ama veren doktor cok var zaten duphalac dulcasoft kullanan da çok
Nil2736 Kadriyedoruk duphlc artık işe yaramıo. Eet pskolojk bizmde. Sen dr a mı sordn magnezyumu Ve nası veriosun Direkt içiriyonmu yoksa tozu bişeleremi katıosun
Kadriyedoruk Nil2736 kimisi sıvı şeylere katiyo ama ben normal suda çözdürup şırınga ile veriyorum içsin diye
Kadriyedoruk Nil2736 son gittiğim dr psikojik deyince sormadim ama magnezyum işe yarıyor dulcasoft da yariyomus
Nil2736 [silindi] dr un mu önerdi kullanmaya başladın? Kaç yaşında çocuğun? Bide ne zaman veriyorsn sabah öğle akşam olarak ? Kaç günde bir veriyorsun ?
Nil2736 Kadriyedoruk evet şimdi yorumlarda okudum. Hem senin kullandığıb magnezyumu hem dulcosoftu dr a sorucam
Nil2736 Kadriyedoruk [silindi] Oğlumun çocuk cerrahı dr u ile görüştüm. Dulcosoft a onay verdi. Ancak magnezyum calsine yi çocuklara kullanılmadığını söyledi. Dolayısıyla dulcosoftu sipariş verdim alıcam ama magnezyumu kullanmıcam. Kadriyedoruk özellikle magnezyumu kullandığın için etiketlemk istedm seni. Dr un önermediyse bence kullanma.
[silindi] Nil2736 ben de forumda göemüştüm çocuğu tutan bi anne doktora götürmüş doktor bunu vermiş ben de denedim sabah aç karna bi ölçek hemen fayda etti yağlı bi yapısı var galiba tutamıyor çocuklar 26 aylıkken bir hafta kullanmıştım çözülmüştü şükür