oksitosin 2-Cocukannesi herkesin ne dedigine bakma, toplum icinde genel olarak dalga gecilip tuhaf karsılanacak bir isim degilse ve manası da güzelse koyabilirsin herkesin begenmesini beklersen oooo
2-Cocukannesi oksitosin beğenmek değilde fikir almak istiyorum 1.de bu kadar kararsız değildim 1 günde bu dedim koydum bunda koyamıyorum birtürlü beğenmiyorum beğendiklerimde saçma diyolar😂
ArdicEge 2-Cocukannesi yani illa ki bu kadar uyumlu istiyorsanız Elisa koyun bence. Eslina yı begenemedim bi🙈 Elisa: Cennet kapısında bekleyen melek demek🙈
Birnazz Tek isimse karıştırabilirsin anlamları çok güzelmiş ama farklı bir şey koyabilirsin bence tabi senin kararın 😊
Almilam07 2-Cocukannesi cok karışır bence canim uyumlu olsun diye benzemesi gerekmiyor ayni harfle başlasın o da uyumlu olur benim kızımın adı almila hamileyim ikinci de kiz olursa asmin koymayı düşünüyoruz bu şekilde yap sende
2-Cocukannesi Almilam07 Almira düşünüyorum ben ama birazda yakın olsun dedim eslina görünce hoşuma gitmişti☺️
VERA19 2-Cocukannesi İsimler güzel ama çocukları çağırırken karışıklık olur gibi ben zorlanabilirdim biraz🙈
Havuclumama 2-Cocukannesi canım ila birbirine yakın olması şart değil ki … o kadar güzel isimler var bu bence çok karıştırılır çok benziyor birbirine çünkü. Elif Ravza koyun hem yakın hem güzel😄
2-Cocukannesi Havuclumama kararsızım çook isim var aklımda yolun yarısını geçtik kızımın hala adı yok🤩🤩
buse07 2-Cocukannesi Ben koymanız taraftarı değilim. Karıştırılmasından ziyade güzel bir isim değil. Uydurulmuş bir isme benziyor hatta. Başka bakmanızı tavsiye ederim.