tatarisko-doga Günaydınlar Bebeğiniz küçükken kışın dışarı çıkarttınız mı karla tanışması için? ⅚ aylık bebeğini çıkartan oldu mu hiç? Bağışıklıkları nasıldır acaba soğukta hemen hasta olurlar mı yoksa kısa bir süre hava almaktan bir şey olmaz mı 😀😀😀
Ece tatarisko-doga 2 yaşında ki oğlum her çıktığında hasta oldu şu an hasta bağışıklığı iyidir daha önce hiç böyle hasta olmamıştı salgın da var tabi komşu çocukları da aynı salgın mı kardan mı anlamadım annem de salgın var üşümese bile çocuk havadan kapabiliyor dikkat et demişti
Deletedmom54544 tatarisko-doga oğlum 13 aylık. Karla tanıştırayım dedim balkona da baya düşmüştü. Önce ben çıkıp balkona bir baktım nasıl soğuk 😅 tipi vardı gerçekten buzdu yani. Fotoğraf çekmeye bile çıkarmadım o yüzden 🤭
Tugce3493 tatarisko-doga 2 ay 2 gunluguz üç dort gun once kartepeye gıttık gezdık 😂 fotograflar falan kar verdım ellerıne. Hiçte bir şey olmadı cok sukur.
tatarisko-doga FZC aslında ben de yaz insanıyım kılı hiç sevmem ama ilk karı da görse mi görmese mi görse hatırlıcak mı 😅 gerçi fotosu anısı olur büyünde bakar ama nefret eder mi bilemedim 😀😀😀
FZC tatarisko-doga büyüdüğünde kendilerini çok şeker bulurlar enim ol 😊 şimdi sevmiyorlar bakalım büyüyünce nolcak. Eline kar verdim biraz alışkanlık olsun die yere atıp bir kaçışı var ama düşündükçe bile çıldırıyorum yiyesim geliyor oğlumu 😂😂
Ece tatarisko-doga teşekkür ederim canım e haliyle biri olunca diğerine de geçiriyor şu an ikisine de antibiyotik başladı doktor
tatarisko-doga Deletedmom54544 Hangi şehirdesiniz? Şimdi baktım balkona da kar yapmış açık balkon balkonda karar verecek gibiyim 😀
Deletedmom54544 tatarisko-doga Mardin. Ben de en fazla balkona çıkaracaktım ama ona da cesaret edemedim 😃
tatarisko-doga Tugce3493 maşallah ya aslında yabancılar da hep kara filan soğuk suya atıyorlar bebeleri biz mi koruyucu yaklaşıyoruz diye de düşünmüyor değilim hayran kaldım şuanda cesaretinize
leopar tatarisko-doga çıkarmadım 7 aylık evde balkonda kardan adam yaptım götürdüm 😂hasta olur diye korktum açıkçası
homosapiens tatarisko-doga ben çıkardım 10 aylıktı kara bi 10 dakika durduk kalın gıydırdım bısey olmadı kısa süreden bısey olmaz
alinaannee tatarisko-doga bir buçuk yaşında kızım karı hiç sevmedi burnu hemen kızardı karın içine oturdu kaldı 🤪🤪🤪hasta olmadı çok şükğr ama mont bot eldiven şapka giydirmiştim
leopar tatarisko-doga 3 buçuk yaşında da var oda 1 buçuk yaşındayken kara çıkardım şuan çok seviyor dün 2,3 saat oynadı ama diğeri küçük cesaret edemedim 🤷♀️
Tugce3493 tatarisko-doga yani sonucta yatırmıyorum veya saatlerce tutmuyorum usumeye baslayınca aldım aeabaya