HerseyimizAren Kizlar 21 günlük olduk her yediğinde değişiyorum ama uykusu bölünüyor dun 3 bez tek değiştim sizde nasil ne yapmaliyim
Mavis34 HerseyimizAren her yediğine gerek yok bence kalası varsa bekletmeden degisiyorum çiş için bezdeki çizgiye bakıyorum ama tam dolmasını beklemiyorum bebeğim zaten huzursuz oluyor çizgi tam dolmadan bez biraz sisikse degisiyorum
Nursemommm HerseyimizAren 3 aylik bebegim var geceleri kaka yapmazsa değiştirmiyorum değiştirdiğim zamanda bi 10 dk açık bırakıyorum altını cilt havalansın diye onun dışında gün içinde 3-4 saatte bir
Yengecanne_ Deletedmom5284 yanlış yapıyorsunuz bebeğin uyku kalitesi bozulur öyle.Uzmanlar da önermiyor.
Deletedmom5284 NukleerBaslikliKiz evet asko değişmezsem üstü başı çiş olur biraz iştahlı sabaha kadar 3 bez değişiyoruz 😂
Danerys Deletedmom5284 kuzum yatacağında prima premium care ve mustela sürersen daha az değiştirirsin.
Mercimek26 Ben gece kaka dışında alt değiştirmiyorum. En son bezi zaten uyumadan önce yani saat 10 gibi takıyorum. Sabahta 7 de uyanıyor o zaman değiştiriyorum. 7 aylık bu arada kızım.
NukleerBaslikliKiz Deletedmom5284 Hadi ya bizimki de geceleri mama içiyo sabaha şişiyo bez ama hiç pişik vs olmadı rahat da uyuyo ondan değiştirmiyorum kuzu kaka yapmıyo zaten gece
Deletedmom5284 NukleerBaslikliKiz sabaha kadar iki kere falan kaka yapıyor bazen ve kaka yaparken uyanmıyo insan bi kalkar rahatsız olur altını siliyoruz değişiyoruz hala uyuyo 😂
NukleerBaslikliKiz Deletedmom5284 Ay o çok iyi valla kuzu maşallah bizimki öyle bi şey yapsak valla kalkar oturur Allah tan yapmıyo gece kaka 😀
Sevvedaa Deletedmom5284 sarılık durumu falan yoktur İnş bizde de iki üç hafta öyleydi uyansın diye sık sık açardık altını ama nafile. Şimdi iki aylık olduk 4-5 saatte bir değişiyorum kontrol ediyorum bezi çok şişmişse yada kaka varsa değişiyorum
1kiz1oglan- 1 kere uyaniyodu onda degistiriyordum yavaşça, önce altını değiş sonra emzir tekrar uyuşun , sonraları zaten gece kaka yapmamaya başlıyor sabah kalkınca degisiyorsun