kitapkurdubebeninanasi Med insallah girmez iki tarafim oğlan cocuklariyla sarilmis rüyalar geldi gözümün önüne🤣
annelikhalii Simra ilk oglum ilk dede dedi ikinciside erkek oldu ikinci oğlumda ilk dede dedi en iyisi kızı bulurum diye 3. Ye niyetlenmeyim 😂😂
Simra Haticesari Ya bizimkide baba en son anne dedi ilk bbaa snra dede annane snra anne 😂😂 snra isimlere gectik biz
Wolverine Simra yanlis çünkü 6ayla beraber babildama dönemi başlar. B,c,d,m ile başlayan kelimeleri bilinçsiz söyleyebilirler. Baba, dede, meme, mama gibi. Bilinçli konusabilmesi için daha zaman var.
Simra Wolverine Aynn öyle canim bu hurafeyide kaynanm deid dedim yani oyle bsy olmaz cinsiyeti belirliyen kromozom
Simra kitapkurdubebeninanasi ins kizin olur canim hurafe yani ben yani öyle olan varmi die sormak istedim kimisi der cocugun burnunun üstünde morarma olursa sonraki cocuk gene erkek olur derler ama yalan benim akrabamda olmus onunda kizi oldu snraki
kitapkurdubebeninanasi Simra evet ya bunu duydum mesela cevremizde iki kisinin ilk oglunun burnunun üstünde varmis sonrakiler erkek olmus😬
Haticesari Simra oh Maslalh bizimki inatla baba demiyor eşim çok inat etti ama o ondan da inatmis söylemiyor cadı