Simra Kizlar size muhteşem soruyla geldim 😂bilmm dogru bilmm hurafe merk diyelim sorum su ilk bebegin ilk kelimesi mesela baba dediyse erkek olur eger anne dediyse kiz olurmus sizce dogru mu sizjn bebisleriniz ilk ne dedi benim oglum ilk baba dedi 🥰😂
Tatlim Simra Kromozomların beli büküldü bu onermeyle 😂 doğru olmadığından emin olarak gene de cevap vereyim anne dedi oğlum . Keşke doğru olsaydı bir tane de kız evlat isterdim ☺️
kitapkurdubebeninanasi Sdkanur öyleyse umarim bu hurafe dogru degildir yaaaa ilk baba dedi ama ben kizim olmasini çok istiyorum😫
Bebegimicin1 Simra ilk allah dedi sonra baba dede gel git 14 aylik oluncada anne dedi zora gelince soylerdi 14 aylik oldugunda her seyde anne derdi
Simra kitapkurdubebeninanasi ins kizin olur canim hurafe yani ben yani öyle olan varmi die sormak istedim kimisi der cocugun burnunun üstünde morarma olursa sonraki cocuk gene erkek olur derler ama yalan benim akrabamda olmus onunda kizi oldu snraki
Simra Med Hahhaha 😂 her gunumuz hurafe ya cocuk doğar dogmaz sunu yap bunu yap diyen cok oldu sunu yaomazsan bu olur gibisinden 😂
Simra kitapkurdubebeninanasi Yok canim skmayin caninizi aceba dedim varmi oyle diye ama hurafe diye basinda soyledm ben hurafelere inanmam stn maksat knusmak olsun 🥰