Symacnkyaaaaa Hanımlar merhaba 2 ay 20 günlük ikizlerim var. Anne sütü yeterli gelmediğinden mama+meme veriyorum. Mama HİPP kullanıyorum fakat sanki mama pek doyuruyucu değil gibi aranızda kullanan var mı
Ohaezgi Symacnkyaaaaa bende hipp kullandım 4-5 kere falan baktık kabız oluyor ve zorlanıyor ve ayrıca evet doyuruculuğu az, bizde bebelac’a geçtik şuan ondan cok cok memnunum
1Beybiletto Symacnkyaaaaa doğduğundan bu yana 2 ay olucaz işte hipp combiotic kullanıyorum.. çok memnunum
Irmakprensesinannesi Symacnkyaaaaa bnde meme ve mama gidyrm sma optitra kullaniyrm gayet doyurucu gaz yapmıyor memnunum
Acemianne012 Symacnkyaaaaa bende 4 aydan sonra başladım sma ve aptamil de denedik ama bence en kaliteli mama hipp kilo alımı da baya iyiydi
Symacnkyaaaaa Ohaezgi ben kabızlık ve gaz problemi yaşamadım mamada ama biraz çabuk acıktırıyor gibime geldi yoksa onun dışında kilo alımı iyi biranda diğer mamalar gibi şişirmiyor
PoyrazinAnnesi26 Ben kullandim kilo falanda yapmıyordu hiç ve kabızlık yaptı sma comfort geçtim o biraz iyiydi şuan aptamildeyim bu daha doyurucu gibi geldi
Symacnkyaaaaa banakaderiminbiroyunu evwt aptamil ucuz şuan piyasada en pahalı mama Hipp daha dün akşam aldık çünkü orda bi baktım genel olarak
Glcnbc Symacnkyaaaaa benim kızım 9 aylık doğduğundan beri hipp combiotic verdik sütüm hiç yoktu çünkü. Market mamaları gibi boş kilo yapmaz ama gayet sağlıklı bir mamadır… kaç kilo kaç cc veriyorsunuz
Symacnkyaaaaa Glcnbc evet gerçekten mama güzel benim dr en iyisi hipp dedi şuan 3 aylıklar meme ve mama verdiğim için 120 cc günde 4 bilemedin 5 kez veriyorum emzirdikten 1 meme 1 mama şeklinde
Bayrlmrv Doğduğundan beri hipp combiotic kullanıyorum 3 aylık oldu oğlum kilo alımı gayet iyi gazını yedikten sonra hemen çıkarır memnunum
Arasvearen Symacnkyaaaaa emzirdikten sonra 60 cc veriyorum ama uyursam dinlenirsem sadece 2 kere 3 kere
Irmakprensesinannesi Symacnkyaaaaa yoo hayir yok doktorumuz direk bu mamayi verdi bize gayet memnunum hiç gaz yapmaz doyurucu
tugcezafer Symacnkyaaaaa hipp benim bebeğimi de doyurmuyordu sma kullanmaya başladım şuanda 15 aylık bebeğim ve 2-3 aylıkken başlamıştım sma kullanmaya çok memnunum
Arasvearen Benim ikizlwrkmde 2 ay 24 günlük hip combiotic kullanmıyorum kilo alimlari iyi sizinlikler kaç kilo
Uzaymekiii Symacnkyaaaaa kızımda 9 ay hipp combiotic kullandım arada keçi sütü maması falan gibi değişikliklere de gittim ama doktorumuz hep hipp içirmemi söyledi anne sütüne en yakın o olduğu için. Doktor yakınımız olduğu için ona güvenim tam☺️ Şimdi oğlumda da hipp kullanıyorum arada evde olmadığım zamanlarda annem bakarken içirdin diye. Anne sütü gibi düşünün nasıl o çabuk acıktırıyorsa hipp de öyle🤷🏻♀️