Mltm_cnr1 Minikprensannesi bende nebül cihazı almıştım bir hafta kullandım. 2 ayda tekrar etti yine 🙄
Minikprensannesi Mltm_cnr1 peki ne yaptınız geçmesi için geçti mi bide doguştan mi bakmak lazım dedi bana doktorun geçmezse akciger tomografısı cekılcekmiş
Mltm_cnr1 Minikprensannesi nebül bi hafta kullandım balgamını komple attı ventolinle. 1 haftada öksürük şurubu kullandık düzeldi. 2 ay sonra yine öksürük burun tıkanıklığı. 1 hafta yine öksürük şurubu kullandık. Havaya gerek kalmadı erken müdahaleyle canım.
Sinon Geçmiş olsun balgam ciğere iniyor bronşite çeviriyor çok kötü bende ventolin kullandım o iyi gelmişti. Hekimanne paylaştı sırtına avucunun içi ile vuruyorsun yukarı doğru öyle atıyor diyorda küçücük yavru kıyamıyorsun 🤷🏻♀️
Minikprensannesi Mltm_cnr1 inşallah bizimkide geçer ana havayı aldıkcadaha çok öksürüyo gibi yarın kontrlere gitcez
Mltm_cnr1 Minikprensannesi ventolinin şurubunu vermişti en başta. Bizde de o titreme yaptı. Ama havayla o kadar etkilenmedi çok şükür
Mltm_cnr1 Minikprensannesi ventolin ve budacort diye iki tane 1 ml yapıyodum sodyım fizyolojikle buhar olarak veriyodum günde 5 kere. 1 hafta boyunca. Çok zordu ya
Minikprensannesi Mltm_cnr1 atrovent ve contair kullanıyoz biz sabah akşam bugun kontlrr gittik daha geçmemiş haftaya tekrar kontlr edilcek ama rahatlama var dedı doktor
Mltm_cnr1 Minikprensannesi biz havadan sonra bi hafta prospan diye bi öksürük şurubu kullandık. Çok güzel bi şurup cidden. Hemen rahatlatıyor bebişi