Aysecan-987 sarilokumumm bana bloke kalkmıyor denildi paraya el konuldu direk vergi dairesine aktarilacakmis tam borca tekabül ettiği için
Aysecan-987 Pikabu yok yapılandırma yaptık blokeden sonra 30 taksit dediler ama bugün gittim vergi dairesine bana para aktarılacak direk dediler
Aysecan-987 Pikabu uygulamadan gördük, sonra e haciz diye baktık internetten orda da banka hesaplarındaki blokeler gözüküyor Bi de neresi koymuş o gözüküyor
Biskrem Aysecan-987 benim maas kartima bloke konulmustu,icerdeki paraya elleyemezsiniz anca gidip yapilandirip 1 taksitini odersiniz sonra bloke kalkar. Ben tamamjni odedim ama icerdeki parayi siz onaylamadan borca kesemez
Aysecan-987 Biskrem bana kalkmaz dediler anlamadım gitti. 189 da odendikce kalkar hemen kalkmaz dedi yarın tekrar arayacağım bakalım
Aysecan-987 sarilokumumm yarın arayacağım bakalım taksit odeyince kalkar mı diye bir de iletişim merkezinden soracağım parayı aktarmamis olurlarsa
Emnebgz Aysecan-987 vergi dairesine gidip biraz para yatirin hemen bloke kalkıyor bizzat basima geldi gittim 1000 tl yatırdım hemen kaldirdilar
Aysecan-987 Emnebgz daha bugün gittim 600 taksitli 1000 TL ile gittip kalkarsa yatıracağım dedim kalkmaz dediler allahim sabır ya bana niye böyle denildi anlamadım
Biskrem Aysecan-987 ayni gun kalkti benim. Ama icerde maasran kalan azicik tutar vardi,bi de ben toplu yatirdim ondsn da olabilir,yani ayni gun tum borcu kapattim
Emnebgz Aysecan-987 benim 8 bindi hesapta da 10 bin vardi yapilandirma gelsin diye ödemiyodum sonra yapilandirma gelince faizi gitti 3 bin tl ödedim ana parayi
Emnebgz Benim parama hic dokunmadilar sadece bütün hesaplara bloke koyuyolar bana bildirim mesaj bisi gelmedi alisveris yaparken odeme almadi atm de gördük blokeyi yarin parayi yatırdım hemen kalkti
Aysecan-987 Biskrem anladım teşekkür ederim sağ olun.yani o blokeyi kullanmadan benim toplu ödeme yapma şansım da yok
Emnebgz Aysecan-987 hemen kalkti 8 ay sonra da yapilandirma gelince ana parayi odedim ama mutlaka vergi dairesine gitmen lazim