NukleerBaslikliKiz NukleerBaslikliKiz Seslen annene hemen çişim var çişim var işte bu kadar kolay tuvalete hay hay beze bay bay 😀
susunbebekuyuyo NukleerBaslikliKiz basamaklı olandan aldım ben ablamda onlar kullandı ve asla bezi bırakmak istemeyen yeğenim bezi bıraktı nisan gibi ben başlayacağım 🥴
Zeliha27mira NukleerBaslikliKiz Benm kız 22 aylık anne çişim geldi anne kakam geldi diyor ama kış olduğu için kararsız kaldım ya aslında bir kaç kez denedim çişini yaptı şaşırdı 🤣
NukleerBaslikliKiz NukleerBaslikliKiz Çişimiz tuvalete kakamiz tuvalete. Artık kimse yapmicak altındaki beze 😃
ejderyaaa NukleerBaslikliKiz ögrenene kadar lazmlık kullndm şimdi klozet aparatı ile devam ediyorum çünnkü kakayı temizlemek zor oluyor lazmlıktan
NukleerBaslikliKiz ejderyaaa Ay düşününce bi midem bulandı benim de😀 o aparatı hiç bilmiyodum burda duydum
Saitkereminannesi Zeliha27mira maşallah 2 yaşına girecek haftaya bezden rahatsız oluyor ama konuşmuyor 😭
lalbg NukleerBaslikliKiz üstte kalsın diye yazıyorum☺️ Biz o aşamaya gelirsek klozet kapağı alırım sanırım☺️ Lazımlıktan nedense tiksiniyorum🙈
lalbg NukleerBaslikliKiz evet klozet aparatları var ya minik popişler için☺️. Aslında kvalidem şey demişti “yiğit’in lazımlığı var bodrum katında onu kullanırsın”😂 yiğit: 12 yaşında eltimin oğlu hdhshdhdhd😂
ejderyaaa NukleerBaslikliKiz klozet aparatı rahat çek sifonu oldu bitti digerini temizlemek ölüm yapışıp kalıyor