minabebek Bideesiklikolsun atamada alacakları kişi sayısı dağılım ve başarı sıralaması mat netin iyi olursa sıralaman fırlar alım var diyip 50 kişi için kadro açıyorlar mezun sayısı 49 olmadığı için Çetin bir savaş alıyor durum 🙅🏻♀️
Zurafa Bideesiklikolsun ay bu tavırda insansanız lütfen devlette yer kaplamayın bıktık böyle insanlardan.
Zurafa Deletedmom78654 valla ya böyle insanlar halka hizmet etmesin hastanelerde soru sormaya korkar ediyorlar insanı
cottoncandy Tanıdığım biri 80 puanla doğuda bir yere atandı 2020’de. 2018 puanıyla atandı bu arada. Bence 85 puanla atanma ihtimaliniz hiç de az değil.
Deletedmom99886 Bideesiklikolsun Tavrın ne kadar kötü sanki polislik öğretmenlik puanla almıyor mu ayrıca bu sözlü mülakat neden umutların yerle bir oluyor
Bideesiklikolsun Deletedmom99886 çünkü sözlü mulakat bir nevi torpil demek bu sebeple. Off o an canım sıkkındi anı çıkış yaptım çok abarttiniz şuan sizin tavriniz çok mu iyi herkes bir kendine baksın
Mehfam Bideesiklikolsun valla bende çok hevesle doğumdan önce kitap almıştım ama şimdi yüzüne bakamıyorum bence atanirsin bende 2019 örgün mezunuyum ama hiç ümidim yok 😢 iş o puanları alabilmekte sans belki güler bu sene yüzümüze 🤭😅
Bideesiklikolsun Mehfam Calisinca olur emek istiyor bakalım o emeği vericem ama sınav anında stres yapan biriyim umarım bu stresi torpuleyebilirim