Honki_Ponki Deletedmom5284 ıyy bikere yaptım yulafı kaynatıp içine kakao ve bal koydum üstüne de muz fındık ve badem koydum ama koymaz olaydım allahım igrenç te ötesi azımda büyüdü kız resmen. Ama mantısını yapıyorum ben onun süper oluyor he diyim👌
Yelda35 Deletedmom5284 yahahahaha tavsiyem soğuk süt ile ince öğütülmüş yulaflar var içerisine muz ve kakao koyup yiyin
egelsenkonuss Deletedmom5284 İrem damak zevkimizle kilolu kalalım. Allah affetsin şu dünyadaki son nimet yulaf kalsa ancak öyle yerim. Hiç beğenmedim🥺
Honki_Ponki Yelda35 Kız ben o dedigini yaptım yok Iıııhhhh yenmiyor valla agızda büyüyor benim midem kaldırmadın🤢
Yelda35 Deletedmom5284 aralıklı oruç deneyin 6/18 yani 6 saat yiyip 18 saat açlık atıyorum 10 da kahvaltı yapıyorsanız 4 de kadar giyeceksiniz geri kalan çay kahve Yeşilçay ve su katı sıvı yemek yok
nilhande Deletedmom5284 Ben avokado ve yulafı zeytinyağında çok az kavurup yumurta kırıyorum. Piştikten sonra içine labne ekliyorum. Grissini ile yiyorum. Tok tutuyor, öneririm. Tuz atmadığım için kızıma da veriyorum beraber yiyoruz. ☺️☺️
Deletedmom5284 Honki_Ponki bi ara yulaf yiyodum diyetteyken şimdi full yulaf yiyerek kilo verir miyim diye düşündüm 😂😂